Facebook si business dincolo de granite, 19 septembrie 2018

Facebook si business dincolo de granite

Asociatia Work at Home Moms Romania va invita la o noua sesiune online de discutii cu tematica *Facebook si business dincolo de granite*

Data: 19 septembrie 2018 in intervalul 10:00-11:00
Desfasurare online – platforma demio – eveniment exclusiv pentru diaspora
Donatie sugerata
Inscrieri
Speaker: Alina Seran – coach & trainer

Diaspora este o realitate pentru tot mai multe mamici in ziua de azi, o solutie aleasa pentru o viata mai buna si un viitor mai frumos pentru copiii nostri.

Totusi acest pas nu este usor! Indiferent ce varsta ai si care ar fi pregatirea ta, atunci cand te muti in alta tara este ca si cum ai lua viata de la inceput, iar lucrul acesta este valabil chiar si pentru business si Facebook, si este foarte posibil sa constati ca iti este destul de greu sa iti gasesti clienti prin Facebook atunci cand esti in Diaspora!

Daca ai un mic business dar clientii intarzie sa apara, sau chiar esti la inceput de drum si esti in cautare de idei pentru a-ti lansa un business prin Facebook, acest webinar este perfect pentru tine pentru ca vom atinge toate aspectele importante care te vor ajuta sa iti resetezi businessul si activitatile astfel incat sa ai succesul dorit:

1. Decizia de actiune pentru profit si vanzari
2. Forme legale
3. Cum sa iti setezi profilul personal astfel incat sa atragi clienti in noua ta tara de resedinta?
4. Pagina business – Reinventeaza-te pentru a avea succesul dorit
5. Creste-ti vanzarile prin grupuri si comunitati
6. Cum sa folosesti evenimentele offline pentru atragerea si certificarea increderii online?

In urma acestui webinar vei sti exact ce ai de facut ca sa reusesti asa cum iti doresti si abia astept sa ne vedem 🙂

Despre speaker:
Buna, sunt Alina, am 38 de ani si sunt mama, sotie, prietena, manager, trainer, coach si 100% WAHM, alaturi de voi cu tot sufletul si intr-o misiune de a ajuta mamicile sa isi lanseze un business online prin social media, in special prin platforma Facebook!

In ultimii ani am fost efectiv fascinata de potentialul nelimitat care il presupune un business online si social media dar pot spune ca pentru mine ca mamica nu a fost tocmai usor sa ma actualizez cu informatiile necesare. Am descoperit multe informatii utile, in special la traineri din strainatate, dar si multe idei care nu imi foloseau si care nu mi se potriveau, mai ales ca stiti si voi, o mamica antreprenor are multe provocari in fiecare zi, si eu desigur, nu sunt un mare specialist IT.

Poate va regasiti si voi in povestea mea: o dorinta mare, multe responsabilitati, extrem de putin timp, si in cautare de informatii concrete care efectiv sa ma ajute, si multe multe intrebari si aspecte necunoscute! 🙂

Asa s-a nascut din inima ultimul meu proiect: “Alina Seran – WI-FI BUSINESS MOM”, un proiect menit sa ajute alte mame in drumul lor catre succesul care si-l doresc si sa ofere concret idei si training pe care orice mamica le poate pune in aplicare pentru a-si lansa afacerea online!

Acest proiect este inca la inceput, si in curs de a deveni o adevarata scoala online pentru mamici antreprenor, dar pana atunci am destule idei folositoare de impartasit si ma bucur ca pot fi alaturi de voi si sa contribui la urmatorii pasi in businessul vostru!

Eveniment organizat cu sustinerea Raisa’s Books si Wi-Fi Business Mom with Alina Seran
Banner creat de echipa imagine people

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns