ABC-ul unui atelier de prajituri artizanale, webinar, 3 aprilie 2017

ABC-ul unui atelier de prajituri artizanale, webinar

Asociatia Work At Home Moms invita mamele la o noua intalnire provocatoare privind ABC-ul unui atelier de prajituri artizanale!

Daca iti doresti sa afli despre autorizatii, legislatie, investitie, pasii necesari pentru a demara o astfel de afacere, te asteptam alaturi de Valentina Ionita Preotu de la Camera de zi. Atelier de prajituri artizanale!

Data: 3 aprilie de la 11-13
Donatie libera
Inscrieri:
Intalnirea se deruleaza online

Agenda de eveniment:
*Prajituri artizanale intr-un atelier autorizat
*Infiintare SRL
*Pasii urmati pentru autorizare
*Aparatura/Dotari obligatorii
*Utilitati obligatorii
*Costuri lunare de productie
*Distributie/vanzare
*Promovare

Despre Valentina:
Valentina, mamica de Mihnea, vine sa ne povesteaca cum a pornit povestea unui mic atelier autorizat de prajituri artizanale alaturi de colega ei Rucxandra. De la idee la practica va prezenta pasii unei autorizari asa cum i-a trait din propria experienta.

*nota: acest webinar nu inclocuieste necesitatea de a consulta expertii in domeniu: avocati, contabili si institutiile statului avizate in autorizarea unui astfel de proiect. Webinarul are rolul unui schimb de experienta in cadrul caruia Valentina ne impartaseste ce a functionat in cazul ei. Mentionam ca aspectele prezentate se aplica doar pe proiectul ei si este in responsabilitatea fiecarei participante cum le aplica sau dezvolta mai departe informatiile aflate.

Afis: imagine people

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns