Inteligență emoțională, 24 ianuarie 2018

Inteligență emoțională

Asociatia Work At Home Moms va invita la un curs online despre Inteligenta Emotionala

Data: 24 ianuarie de la 10:00-12:00
Intalnirea se va desfasura online in baza agendei de lucru si intrebarilor formulate in mailul de inscriere

Donatie sugerata
Speaker: Sarah Key
Inscrieri:

DESCRIERE CURS:
Intr-o lume in care viteza este regula dupa care se pare ca ne ghidam si in care ajungem sa nu ne mai putem identifica cu noi insine asa cum ne stim sau cum ne-am dori sa fim, ajungem la concluzia ca nu ne mai acordam timp sa ne cunoastem cu adevarat. Aici intervine conceptul de inteligenta emotionala, un fenomen ce ne ajuta sa ajungem la sinele interior si care ne ajuta sa ne iubim si sa facem o introspective atat de necesara.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANȚI
Participantii la acest seminar online vor putea afla cum sa faca fata propriilor emotii si cum sa ii inteleaga mai bine pe cei din jur, astfel creand relatii mai bune precum si imbunatatindu-si imaginea personala.
TEMATICILE CURSULUI
* Intelegerea mai buna a propriilor emotii
* Gestionarea eficienta a propriilor emotii si crestere semnificativa a calitatii vietii
* Intelegerea mai buna a celor din jur si o convietuire cu un grad de confort ridicat
* Crearea de relatii mai bune la toate nivelele cu cei din jur si cresterea productivitatii si a imaginii personale

DESFĂȘURAREA CURSULUI
Programul se va desfășura într-o sesiune de 2h. Va cuprinde partea principală de expunere și partea de întrebări de la participanți in baza exprimarii acestora prin mailul de inscriere.

DESPRE TRAINER
Cine este Sarah?

Ma numesc Alexandra Stoian (Sarah Key), sunt trainer de 9 ani si am peste 7 ani de experienta in relatii cu publicul si cu clientii, suport tehnic si rezolvare de probleme. In plus fata de asta, sunt mamica unei fetite de 3 ani care, bineinteles, este “cel mai minunat” copil din lume, asa cum ar spune orice mamica despre comoara ei. Nu in ultimul rand, experienta mea de solist vocal si public speaker ma ajuta sa adaug stropul vital de creativitate activitatilor pe care le defasor, asa incat diversitatea sa fie cuvantul-cheie al cursurilor mele.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns