Parteneriat Site4All si WAHM

“Datorita parteneriatului dintre Site4All si Work At Home Moms Romania, in acest moment, membrii WAHM, persoane juridice, pot beneficia de gratuitate daca isi listeaza pe www.site4all.ro, firma/ asociatia pe care o reprezinta cu pachetul PROFESSIONAL sau fac upgrade la o listare existenta, de la pachetul BASIC (gratuit) la pachetul PROFESSIONAL (299 Lei/ 6 luni).

Oferta este valabila pentru primii 30 de membrii care isi listeaza afacerea, pana pe data de 20.03.2019.

✅ Pe scurt, in plus fata de pachetul BASIC, upgrade-ul/ listarea firmei/ asociatiei pe care o reprezinti cu pachetul PROFESSIONAL, iti ofera posibilitatea de a adauga mai multe detalii in listarea firmei (adaugare website, retele sociale, fotografii, videoclipuri, testimoniale etc), de a lista oferte, evenimente si articole, cu scopul de a crea o retea de backlink-uri catre website-ul tau si nu in ultimul rand de a consolida notorietatea brandului prin cresterea numarului de listari in portal si implicit in cautarile efectuate in motoarele de cautare (google, bing).

De asemenea, listarile adaugate in portal vor fi distribuite si in retelele sociale din care Site4All face parte.

➡️ Daca esti interesat(a) de oferta, te rugam ne scrii pentru a obtine codul pentru gratuitate 🙂

⚠️ Indiferent de ce statut ai, te invitam sa iti creezi gratuit un cont selectand unul din cele 3 tipuri de profil disponibile pe site: Membru, Blogger sau Administrator firma. – http://bit.ly/site4all-creeaza-un-cont “

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns