Reinventare 8

Dragi mămici,
Continuăm seria sfaturilor care sa va ajute la reinventare, in special in aceasta perioada. Avem sprijinul si permisiunea @Chief Reinvention Officer și a dr. @Nadya Zhexembayeva pentru a vi le acorda.
Să fie cu folos!
Zile liniștite!
101+ Resurse gratuite pentru a te reinventa
08 – Reinventează-ți rețeaua, cunoștințele

Rețeaua de cunoștințe și prieteni nu trebuie să fie construită doar în jurul unui mese, într-un local. Internet-ul a făcut socializarea mai ușoară decât oricând.

42. BananaTag – Urmărește e-mailurile pentru a-ți arăta când deschide cineva mesajele de la tine.
43. Cold Email Generator – Crează o campanie de marketing de atingere a 5 puncte sensibile cu ajutorul unor modele de emailuri testate.
44. Chief Reinvention Officer – pagina oficială de Facebook, unde Dr. Nadya Zhexembayeva împărtășește idei noi, wins, live-uri săptămânale și informații gratuite.
45. LinkedIn – Cea mai bună platformă social media pentru profesioniști. Creează legături, trimite mesaje, aderă la grupuri și publică texte relevante.
46. Meetup – Site pentru networking online care te ajută la organizarea și participarea la întâlniri locale care au loc fizic.
47. Reinvention Society – O comunitate de reinventatori adunată de Dr. Nadya Zhexembayeva pentru a împărți, sprijini, iniția, crește, învăța, studia, renova, imagina, distruge și a se distra în cadrul procesului.

VA URMA!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns