You are currently viewing Despre dezvoltarea abilităților în mai multe direcții și despre ce sunt abilitățile transferabile

Despre dezvoltarea abilităților în mai multe direcții și despre ce sunt abilitățile transferabile

#mamaantreprenor
Un nou LIVE în seara aceasta cu un super trainer: Sarah Key de la Leanway Entertraining!
Ne vedem la ora 19.00 pe pagina Work At Home Moms Romania pentru a povesti despre dezvoltarea abilităților în mai multe direcții și despre ce sunt abilitățile transferabile.

Ideea din spatele LEANWAY ENTERTRAINING a venit din încercarea de a combina educația nonformală cu dezvoltarea personală (TRAINING), menținând totodată o notă artistic-creativă (ENTERTAINING), într-un mod ușor de înțeles, logic, care, în final, economisește timpul participanților; cu alte cuvinte, cu consum redus de resurse (LEAN WAY). Nu în ultimul rând, conceptul LEANING ON LEARNING înseamnă că ne sprijinim unii pe ceilalți, construind o comunitate-suport prin care învățăm și creștem. Împreună.

Exercițiile practice sunt nelipsite și includ studii de caz, activități menite să fixeze cunoștințele acumulate, atât vizual, cât și auditiv și kinestezic (VAK). De aceste training-uri (sau “entertraining-uri”) pot beneficia atât copiii și adolescenții, cât și adulții, întrucât structura pe baza căreia au fost gândite ele este foarte ușor de adaptat și de personalizat.

Una dintre cele mai mari provocări în acest domeniu o constituie scepticismul. Pentru Leanway Entertraining, provocările sunt la ordinea zilei, așadar scepticii sunt încurajați să ni se alăture și vor fi, cu siguranță, plăcut surprinși.

Despre trainer: Sunt trainer de 12 ani și am peste 10 ani de experientă în relații cu publicul și cu clienții, suport tehnic și rezolvare de probleme. Am experientă atât în lucrul cu copiii, cât și cu adulții, nu doar din România, ci și din numeroase alte țări, acest lucru oferindu-mi o flexibilitate sporită în ceea ce privește abordarea didactică și livrarea soluțiilor.

De asemenea, cunosc mai multe limbi străine, ceea ce îmi permite integrarea interdisciplinarității acolo unde este nevoie.

Nu în ultimul rând, experiența mea ca solist vocal și public speaker mă ajută să adaug stropul vital de creativitate activităților pe care le desfășor, așa încât diversitatea să fie cuvântul-cheie al cursurilor mele. Orientarea către student, laolaltă cu rigurozitatea informațiilor și plăcerea de a-mi împărtăși cunoștințele cu cei dornici de a afla lucruri noi îmi oferă o perspectivă aparte asupra întregului proces de învățare. Metodele pe care le utilizez combină stilul tradițional, confortabil, cu cel modern, interactiv.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns