You are currently viewing Bazele planificării și redactării proiectelor de finanțare

Bazele planificării și redactării proiectelor de finanțare

Bazele planificării și redactării proiectelor de finanțare
5 noiembrie 2020, ora 18
Eni Gaspar
Deții o afacere sau o organizație non-profit și dorești să o dezvolți prin fonduri nerambursabile, dar nu știi cu ce să începi? Poate ai o idee de finanțare deja, dar tot amâni să faci primul pas către aplicare pentru că nu ai încrederea necesară că o poți face? Sau pur și simplu nu știi ce fonduri și oportunități de finanțare există?
Dacă ai răspuns cu “da” la cel puțin una dintre cele trei întrebări, atunci acest live este pentru tine!
Despre ce vom vorbi?
– Construirea unei strategii de dezvoltare pe termen mediu/lung;
– Planificarea unui proiect de finanțare;
– Bune practici în redactarea unui proiect de finanțare;
– Surse de urmărire a posibilităților de finanțare;
În timpul live-ului, vom dedica timp și pentru întrebările tale!
Dacă ai o întrebare specifică o poți trimite până în data de 4 noiembrie pe adresa . Desigur, vom prelua și întrebările din comentariile live-ului în limita timpului!
Despre mine:
Mama a doi băieți, soție, trainer, manager de proiecte. Cam prin aceste “apelative” as putea sa definesc ceea ce fac zi de zi….și câteodată zi și noapte.
Dintre cele înșirate statutul de “manager de proiecte” este cel mai vechi: în vara anului 2020 am împlinit 12 ani de când scriu și coordonez proiecte de finanțare.
Mi-am format experienta în special pe scrierea și coordonarea proiectelor culturale și educative, inclusiv pe proiecte Europene. Colaborând cu 2 asociații Clujene, am coordonat de-a lungul timpului peste 30 de proiecte: de la renovarea unui monument istoric, la evenimente de conservare a tradiției și parteneriate care și-au propus formarea profesionala sau îmbunătățirea procesului educativ în rândul adulților și tinerilor.
Am avut șansa să lucrez atât la proiecte mici, de suflet (eg. programe de educare a copiilor din diferite case de copii, proiecte educationale pentru șomeri), cât și la proiecte mari, în care am avut de coordonat o echipa de instituții din 6 țări diferite.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns