WAHM se implica – MARTIE 2020

#wahmseimplica

#povestilevindeca – MARATON DE DONAȚII

FOLLOW-UP

Woohoo! Super-mame, am reușit să strângem împreună aproximativ 750 lei pentru campania „Stories can Heal” – „Poveștile vindecă”!
Știți ce înseamnă asta?
Că ați pus umărul la un proiect suuuper fain care va ajuta sute de copii și părinți care trec prin dificultăți!
Ce urmează?
✨ Vom scrie o mulțime de povești terapeutice al căror unic scop este să sprijine familiile care trec prin situații dificile: divorț, pierderea unui părinte, o boală grea și muuulte altele.
✨ Toate vor fi disponibile pe site-ul oficial www.casutapovestilor.ro la un preț foarte mic, așa încât să ajungă la cââât mai multe familii
✨ DOUĂ dintre povești vor fi ilustrate (vom alege poveștile cu ajutorul vostru, deci mergeți pe pagina Stories can Heal și urmăriți întreg procesul)
✨ 100 de exemplare vor fi tipărite și donate asociațiilor și psihologilor care se ocupă cu astfel de traume/dificultăți
Vă mulțumesc etern! Nu am fi reușit fără ajutorul fiecăreia dintre voi!

 

DESCRIERE

Dragi mame, luna aceasta WAHM mi-a făcut bucuria imensă de a se implica în campania mea, „Poveștile vindecă”, proiect prin care urmăresc să strâng bani ca să public două cărți cu povești terapeutice pentru copii și familii care trec prin dificultăți.
Știu, ȘTIU că întreaga omenire trece prin clipe fără precedent, știu că e greu să ne gândim la altceva decât la propriile familii și la cei apropiați nouă. E firesc, e uman.
👨‍👩‍👧‍👦 Dar la fel de uman este să ne gândim și la ceilalți. 😇Gândiți-vă câți copii, câte familii vom bucura cu poveștile acestea!
🙏Donăm 100 de exemplare asociațiilor umanitare care sprijină cazuri precum copii fără un părinte, care trăiesc în centre de plasament, care sunt victime ale violenteți în familie (să știți că a crescut dramatic numărul de victime de când ne izolăm), care trăiesc cu un handicap sau cu o boală incurabilă.
Oamenii aceștia trăiesc o dramă cu mult înainte de COVID-19. Mă gândesc la ei, dar mă gândesc și la voi, căci știu cât vă este de greu, mai ales că toată criza asta ne-a lovit rău afacerile.
Așa că, propun un premiu care să vă ajute cu cei micuți, cât stați în casă și poate vă vine să vă urcați pe pereți (eu am încercat asta deja, la propriu 😂😂): primele 20 de persoane care donează 25 lei primesc automat un set de „Story-Cards” (Carduri de Povești) digitale care pot fi descărcate, printate, decupate, apoi folosite imediat! Puteți face o mulțiiime de lucruri cu ele – copiii învață engleză ușor și interactiv, inventați povești pe baza instrucțiunilor primite, dați frâu liber imaginației, dacă aveți copii mai măricei, 7+, îi puteți chiar îndemna să facă un concurs cu cine inventează cele mai haioase povești. Primiți tot kitul, 200 de carduri în total+instrucțiuni, direct pe mail, imediat ce ați donat.
Deci toată lumea câștigă!
Facem un maraton al donațiilor? Sigur că orice donație mai mică sau mai mare este bine primită, dar vă invit la 25 lei pentru că este o sumă relativ ușor de donat. Mai sunt 2 zile din campanie, haideți că putem!
Gata? 3-2-1, START!
Aici este contul pentru donații
Cristina-Elena Guraliuc
Detalii: povestile vindeca sau donatie

 

 

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor