You are currently viewing Oana Jindiceanu Campanie Fundraising

Oana Jindiceanu Campanie Fundraising

Asa cum am anuntat acum putina vreme, demaram campaniile de crowdfunding in comunitate, propunand periodic proiecte laudabile care au nevoie de sprijin pentru a face urmatorul pas, a trece la alt nivel sau a continua.

Așadar, iata proiectul lunii decembrie:

UPDATE: Suma stransa: 1425 RON va fi folosita la achitare primei treimi din valoarea cursului de certificare Aromatic Medicine, oferit de The School for Aromatic Studies, școală de Aromaterapie acreditată internațional.
INITIATOARE: Oana Jindiceanu
TARGET: 4000 lei
DEADLINE: 31 ianuarie 2021
PACHETE IN SEMN DE MULTUMIRE: consultație gratuită și un produs de aromaterapie personalizat.
“Eu sunt Oana Jindiceanu, mamă x 4 și sunt de profesie actriță (independentă).
Maternitatea a însemnat pentru mine o mare schimbare 🙂. Pentru că nu am putut obține de la meseria mea ceea ce îmi doream, am învățat să fac și alte lucruri ( Și pentru un venit în plus, dar mai ales pentru echilibrul meu (destul de greu încercat :)) )
și am trecut printr-o lungă perioadă de căutări.
Așa a devenit editor, apoi editor șef al unui site de nutriție pentru copi, social media specialist, am continuat pasiunea de a scrie și am creat un blog, am înființat o librărie virtuală, pe care am închis-o anul acesta, am susținut ateliere pentru copii.
Exact acum 1 an, am început să studiez serios aromaterapia. Începusem să folosesc uleiurile esențiale pentru a rezolva diverse probleme ale familiei: alergii, insomnii, stress etc.
Mi-am dorit să învăț, pentru că majoritatea informațiilor pe care le găseam pe internet și pe grupuri cu specific erau confuzante.
Am căutat un curs care să ofere informații de specialitate, verificate științific. Am absolvit modulul Aromatic Chemistry la Institutul Tisserand, am participat la webinarii oferite de școli internaționale de aromaterapie și am citit mult.
Apoi, am decis că vreau să devin aromaterapeut certificat. Și aici am avut mult de căutat. Inițial, mi-am dorit certificarea de la Ministerul Muncii, din România.
Apoi am aflat că informațiile oferite în cursul de atestare sunt mult sub ceea ce ar trebui să fie, iar taxa (deloc mică) acoperă, de fapt, doar acreditarea (hârtia), fără suport informațional real, verificat, științific.
Am decis, așadar, să obțin certificare internațională. După alte ore de căutări, am ales să urmez cursul de certificare Aromatic Medicine, oferit de The School For Aromatic Studies (USA), școală acreditată de organismele internaționale.
Acest curs îmi va oferi statutul de aromaterapeut certificat internațional nivelul 3 (nivelul maxim) și îmi va oferi multe posibilități de a profesa.
Am nevoie de sprijinul vostru, deoarece costul cursului este destul de mare (aproximativ 4000 lei). Voi oferi fiecărui donator o consultație gratuită și un produs de aromaterapie personalizat.
Momentan, lucrez prin firma soțului meu, dar îmi doresc să îmi deschid un PFA. Ca și planuri pentru viitor, mi-aș dori să să creez conținut de calitate pe acest subiect și deschid un magazin online cu produse pentru aromaterapie.
Vă mulțumesc enorm!
Mă găsiți pe Facebook:
https://www.facebook.com/oanajindiceanuaromaterapeut
Pe blog: www.mamaareblog.ro

Cum ne putem implica?

DONAȚIE directă în contul Asociatiei Work At Home Moms cu mențiunea: Crowdfunding Aromaterapie.
CONT: RO17RNCB0083141235500001
BENEFICIAR: Asociația Work At Home Moms
[button link=”https://wahm.ro/fii-donator/” color=”red”] DONEAZĂ[/button]
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor