You are currently viewing Dorințe, obiective, intenții, resurse în 2021

Dorințe, obiective, intenții, resurse în 2021

Dorințe, obiective, intenții, resurse în 2021

,,Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face.῞ Constantin Brâncuși
Alexandra Ioana Fagarasanu ne invita la un webinar de setarea obiectivelor, identificarea resurselor, numirea dorintelor!
Data: 21 ianuarie 2021
Ora 18.30
Inscrieri:
Intalnirea se va derula online, pe zoom.
Se poate participa in baza unei donatii sau prin directionarea formularului de 2% din impozitul pe venit, alegerea apartine fiecarei persoane inscrise.
Iata ce vom parcurge impreuna:
I. Ce este un obiectiv? Cum formulăm un obiectiv? Caracteristicile unui obiectiv?
,, Suntem creatori propriilor experiențe.῞
II. Tipuri de obiective
Exemple pentru fiecare obiectiv.
III. Blocaje în stabilirea obiectivului
IV. Resurse interioare și exterioare. Ghid pentru stabilirea obiectivelor
Tehnici:
*”Borcanul cu resurse῞
*”Cercul excelenței῞
V. Strategii de atingere a obiectivelor
1. Strategia Tote
2. Strategia Walt Disney
3. Strategia Palariilor gânditoare
4. Swot
5. Nivelurile neurologice
Despre Alexandra:
Cine sunt Eu?
Sunt Alexandra Ioana, o femeie minionă de 36 de ani, o mămică de 6 ani al unui băiețel năzdrăvan, energic, curios, independent, sociabil, alături de care mi-am învins mulți demoni interiori, mi-am găsit, regăsit și descoperit resurse interioare.
Din 24 iunie 2020 sunt mămica unui băiețel luptător, tare nerăbdător, ce s-a născut la 32 de săptămâni (și primul s-a grăbit, dar a așteptat până la 36 de săptămâni).
Sunt un iubitor de cătei, pisicuțe și ,, aducători de voie bună, drăgălășenie῞ prin canisa de cavalier king charles spaniel. La ,, Cosanzeana’s Castle puteți să ii cunoașteți pe : Prințul Happy, Prințesa Holly, Prințul Lambo și Prințesa Daisy. Castelul are nevoie și de străjeri de seamă, și anume: Aisha ( o pisicuță minunată, tare iubitoare de 10 ani) , Shine (o pisicuță tinerică și jucăușă) și Emma (labradorița noastră draga și blândă).
În fiecare zi, aș avea nevoie de multe mâini în ajutor pentru a putea să îi răsfăț pe toți din Castelul Cosanzenei. A, nu v-am spus ca prinții și prințesele au titluri nobiliare și participă la diferite expoziții naționale și internaționale.
Dacă vreți să îi admirați pe o parte din ei, puteți accesa pagina lor de Facebook: @Cavalier King Charles Spaniel în România.
La 18 ani, părinți mei m-au întrebat ce drum aș vrea să urmez și le-am răspuns: aș vrea să îi ajut pe ceilalți, dar să mă descopăr pe mine, să mă cizelez și șlefuiesc. Așa am ales să urmez cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. Au fost patru ani minunați de descoperiri și conștientizări, urmați de doi ani în cadrul Facultații de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) în domeniul resurselor umane.
Și în 2018 m-am întors la o,, iubire῞ veche, relaționată într-un fel cu psihologia, și anume programarea neuro-lingvistică(NLP). Au fost doi ani minunați, cu nori și soare, cu fulgere, tunete dar și curcubeu. Doi ani de mers stângaci spre noua,,eu῞, de blocaje, de ,, nu-uri῞, de ,, da-uri῞, de acceptare, de descoperire de resurse, de stabilire și îndeplinire de obiective îndrăznețe.
În acești ani am creat și copilul meu virtual, blogul meu ,, femeie și mamă῞, am participat la primul meu live din viata mea, am creat dezbateri și discuții, am scris primul meu interviu, am sprijinit mame de luptători și voi continua acest drum și în 2021.
În acești doi ani am învățat acceptarea, ,,a fi῞, să mă bucur de lecțiile trecutului, de bucuria prezentului și să îmi las visele să existe și să cred în emoție și energie.
Mai am multe de învățat, provocări de acceptat și obiective de atins.
Dacă ar fi să concluzionez, sunt o femeie minionă de 36 de ani, o mămică a doi băieți minunați, mămică de copilași cu patru lăbuțe, a unui copil virtual, a unui castel cu cărți de la Editura Usborne. Sunt ambițioasă, perseverentă, uneori prea cerebrală, organizată, perfecționistă,îmi place să dăruiesc cadouri fizice, dar și spirituale. Îmi doresc prin postările mele și scrierile mele să încurajez pe mămici în descoperirile, în visele și unicitatea lor și a minunilor ce le-au ales drept ghid în această lume.
Mă găsiți pe pagina mea de profil : Alexandra Ioana Făgărășanu (facebook și instagram), pe blogul meu: www.femeiesimama.ro și pagina aferentă blogului, pe pagina de facebook a Castelului Cosanzenei: Cavalier King Charles Spaniel in Romania și pagina cărților: Castelul cu cărți.
Sunt psiholog în formare, coach NLP și vă invit cu drag în lumea mea.
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns