You are currently viewing Organizarea de Evenimente – Pasiune și Dăruire

Organizarea de Evenimente – Pasiune și Dăruire

LIVE – Organizarea de evenimente – pasiune şi dăruire – 12 Iunie, ora 15:30

Despre Adelaida

Dragi femei minunate,
Eu sunt Adelaida Săcăluș, mamă, soție, antreprenor la început de drum, iar ca background profesional vin din zona de advertising cu o experiență de peste 9 ani în agenție de publicitate, cu specializare pe zona de management și producție evenimente, unde am coordonat sute de evenimente corporate (lansări produse/ servicii, conferințe, petreceri de companie, caravane naționale, conferințe anuale de vânzări, evenimente de comunicare internă de tip open day companie, petreceri copii, etc.).
În ultimii 2 ani, înainte să intru în concediu de creștere copil, tot aici în agenție, am intrat și pe zona de management și producție standuri expoziționale pentru târguri internaționale: Spania, UK, Germania, pentru unul dintre clienții noștri de atunci.
În concediului de creștere copil, cea mai minunată perioadă din viață, mi-am dat un restart total, mi-am reanalizat valorile personale și am ajuns la concluzia că timpul și familia sunt cele mai importante.
În plină pandemie, am început un business în turism, închiriere căsuței în care am copilărit, la țară, în Argeș, satul Cotești (la 12 km de Campulung Muscel). Așa a luat naștere Casuta de la Cotesti, locul perfect pentru evadare din aglomerația urbană, pentru familii faine cu copii, la doar 2h de București.
Separat de acest business, la sfatul unei prietene, am început să scriu texte de promovare în social media pentru mămici antreprenor cu afaceri la început de drum, iar de săptămâna trecută am revenit la expertiza mea de baza și am organizat primul eveniment ca freelancer.
Multumesc tare mult și vă îmbrățișez cu bucurie,
Adelaida Săcăluș

Despre Alexandra

Sunt Alexandra Făgărăşanu, mama a doi băieți iubitori, năzdravăni, exploratori, curioși , fiecare cu nevoile și limbajele lor de iubire unice ca ei. Sunt psihoterapeut în formare, consilier integrativ NLP ( programare neuro-lingvistica), consilier NLP parenting în formare si coach. Sunt ,,mămica” blogului meu : www.femeiesimama.ro (cu pagina de Facebook cu același nume), a Castelului cu cărți și mămica unor căței extraordinari de inteligenți, rasa cavalier king charles spaniel. Sunt o persoană, sunt un copil, sunt o femeie, un adult, o mamă, un părinte, prietenă, soție.
Sebi (născut la 36 de săptămâni) și Alex (născut la 32 de săptămâni) m-au introdus în lumea prematurilor, o lume cu emoții și gânduri, cu bucurie micilor pași, cu teamă, veselie, joacă și sentimentul că fiecare zi este o sărbătoare și trebuie cinstită cum trebuie. În fiecare lună a vieții lor i-am serbat, apoi la împlinirea a 6 luni fiecare a avut un tort special conceput pentru această ocazie. Botezul lui Sebi, petrecerea de moţ a lui Sebi, dar și botezul lui Alex în plina pandemie mi-au oferit ocazia de a organiza evenimente speciale pentru luptători mei dragi, să găsesc locația dorită, furnizori potriviți pentru nevoile noastre, lumânarea de botez, etc. Organizarea botezului lui Alex acasă a fost într-adevăr o provocare, am căutat diferite firme de catering, m-am ocupat de decorarea casei, a sufrageriei și m-am asigurat că totul e la superlativ. Petrecerea de ziua de naștere a lui Sebi e deja tradiție și se termină mereu cu artificii speciale.
Am înțeles că nevoile mele sunt ale altor mămici din lume și astfel am prins curaj să organizez în fiecare miercuri evenimente live pe diferite teme, cum ar fi: provocările alăptării prematurului, sisteme de purtare pentru prematuri, diversificarea prematurului, kinetoterapia și rolul ei în dezvoltarea motrică și psihică a prematurului, sănătatea mintala a mamei, terapia prin scris, crizele de furie la copiii cu vârsta între 2-3 ani, educație financiară pentru mame, etc. Îmi doresc să aduc în fața mamelor specialiști din diferite domenii care să le ofere informații obiective, realiste și astfel ele să nu se mai simtă singure și suprasolicitate.
Îmbrățișări,
Alexandra
2 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns