You are currently viewing It takes a Village

It takes a Village

Ai născut de curând și te confrunți cu emoții negative puternice, tulburări de somn, pierderea apetitului sau tendința de a te izola? Ai putea suferi de depresie post-partum. Proiectul nostru It takes a Village, finanțat cu ajutorul Active Citizens Fund, oferă consiliere psihologică gratuită în cadrul grupurilor de suport mamelor care se confruntă cu această simptomatologie.
Prima etapă presupune un screening pentru a determina dacă prezinți simptomele acestei tulburări, la care te invităm să te înscrii folosind linkul de mai jos:
 
***
 
It takes a Village este un proiect care își propune să atragă atenția publicului larg și autorităților asupra problematicii depresiei post-partum și să ofere suport psihologic femeilor aflate în dificultate. Credem cu tărie în puterea comunității de a veni în sprijinul celor care se confruntă cu o problemă cu implicații largi atât pentru familie cât și pentru societate, așa cum este depresia post-natală.
Proiectul nostru a obținut o finanțare în valoare de 14.682 Euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile
 
 
Inițiatoarea proiectului este Claudia Olăreanu, mamă și psihoterapeut, care s-a confruntat cu depresia post-partum la nașterea copilului și care a hotărât că dacă va trece cu bine peste aceasta cumpănă din viata ei va încerca să ajute alte mame să nu resimtă simptomele depresiei atât de intens.
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor