You are currently viewing 10 gesturi simple, energizante, care susțin detoxul natural

10 gesturi simple, energizante, care susțin detoxul natural

Afla formula pentru o trecere smart catre o detoxifiere naturala si energizanta care-ti va readuce pofta de viata ca sa te bucuri de fiecare moment

Durata webinar: 90 min

 

✧ Te simti obosita, inca de dimineata si ai vrea sa ai energie sa te bucuri de intreaga zi?
✧ Dereglarile hormonale iti dau batai de cap dupa nasteri? PMS-ul este mai pronuntat, ciclul este mai dureros si libidoul este scazut si ti-e dor de corpul tau de acum cativa ani?
✧ Te simti frustrata ca suferi de balonare si constipatie in mod frecvent si ti-ai dori sa stii exact ce sa faci si ce sa mananci ca sa te simti usoara si agila?
✧ Ai probleme cu greutatea si nimic nu functioneaza, dar ti-ai dori sa descoperi formula care te ajuta sa atingi greutatea ideala la care te simti energica si de neoprit?

De multe ori schimbarile pe care le facem nu au rezultatele dorite pentru ca ele nu tin cont de nevoile reale ale corpului.

Organismul nostru se curata de toxine in mod natural, insa are nevoie de suportul nostru prin alimentele pe care le consumam si activitatile pe care le alegem.

Exista perioade in an care sunt perfecte pentru sustinerea detoxifierii in corp. Iar cand devii consteinta de astfel de momente, in care natura iti pune la dispoztie ce ai nevoie pentru a fi iarasi bine in corpul tau, totul devine mai usor.

In acest workshop, vei afla:

 

✧  Cum iti spune corpul tau daca are nevoie de ajutor pentru a te curata de toxine si a fi plina de energie, fara a simti ca iti lipseste ceva.
✧  Cum sa identifici elementele din viata ta care produc toxine si cu ce sa le inlocuiesti pentru maxim de beneficii.
✧  Formula care te energizeaza de la prima ora a diminetii si iti asigura energie constanta de-a lungul zilei.

Despre mine

Sunt Claudia Buneci, Health Coach acreditat de Institute for Integrative Nutrition, consilier de echilibru hormonal life-balance si mama a 3 copii.

Misiunea mea este sa ajut mamele sa isi recapete energia, echilibrul hormonal si greutatea optima pentru a fi bine in corpul lor si a trai viata cu pofta.

Lucrez preponderent cu mame. Din colaborarea cu sute de astfel de femei minunate am invatat ca fiecare persoana este unica, ca nu exista o singura cale „buna”, o singura solutie miracol.

Si nu putem vorbi despre energie si echilibru hormonal fara o alimentatie curata aleasa intelept ca sa se potriveasca tie, asa cum este cea despre care vei afla in cadrul acestui workshop.

Bonusuri

Pentru a fi echipata corespunzator si a naviga perioada de tranzitie fara obstacole, ti-am pregatit 2 bonusuri. Acestea au scopul de a lua presiunea de pe umerii tai. Vei fi pregatita imediat ca sa iti poti folosi timpul liber ramas pentru a face orice iti trece prin cap, acele mici lucruri pe care le tot amani.

  • 5 retete de smoothie-uri care elimina toxinele si te energizeaza
  • 3 retete de salate detoxifiante pentru masa de pranz gata in 10 minute

Investitia ta: 94 lei

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor