Soft skills, webinar, 26 mai 2017

Soft skills, webinar

Ne dam o noua intalnire online, de data aceasta pentru webinarul despre Soft Skills alaturi de Sarah Key, trainer la Leanway Entertraining!

Data: 26 mai
Ore: 10-12
Inscrieri:
Donatie libera

Te invitam la webinarul gandire creativ-strategica si soft skills, un eveniment creat special pentru mamicile din comunitatea WAHM si pentru apropiatii lor, nascut din nevoia pe care am identificat-o in acest grup referitor la aspectele dificile ale gestionarii clientilor si a afacerilor.
Prin intermediul acestui webinar, Sarah intentioneaza sa puna in discutie aceste probleme si sa ofere instrumente pe care sa le folosesti singur(a) atunci cand ai nevoie. Ne va arata chiar si scurtaturi foarte utile !

Vom discuta despre:

– cum ne stabilim un pret corect, fara sa avem indoieli ca acesta va fi prea mare sau prea mic
– cum sa ne deosebim pozitiv de concurenta
– metode de abordare a clientilor atunci cand nu am mai avut contact cu ei
– metode de mentinere a comunicarii cu clientii cu care am avut deja contact

Putem lucra cu situatii reale pe care le poti prezenta tu, din experienta ta. Daca doresti sa abordam si alte subiecte sau daca doresti sa prezinti tu o situatie pe care sa o punem in discutie, te invitam sa anunti.

Cine este Sarah?

Ma numesc Alexandra Stoian (Sarah Key), sunt trainer de 9 ani si am peste 7 ani de experienta in relatii cu publicul si cu clientii, suport tehnic si rezolvare de probleme. In plus fata de asta, sunt mamica unei fetite de 3 ani care, bineinteles, este “cel mai minunat” copil din lume, asa cum ar spune orice mamica despre comoara ei. Nu in ultimul rand, experienta mea de solist vocal si public speaker ma ajuta sa adaug stropul vital de creativitate activitatilor pe care le defasor, asa incat diversitatea sa fie cuvantul-cheie al cursurilor mele.

Va asteptam!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns