You are currently viewing Workshop Artistic, cu Stela Giurgiu — 5 Octombrie

Workshop Artistic, cu Stela Giurgiu — 5 Octombrie

🌿Opurtunitate Dezvoltare Profesională – IASI🌿

Bună dragilor, 🤗
Sunt Stela Giurgiu, mămică de băiețel minunat de 6 ani, datorită căruia mi-am dezvoltat afacerea în domeniul artei, inițial pornind în drumul minunat al decorațiunilor 3D, urmând apoi traseul natural spre Design Interior.
Acum simt că a venit momentul să dăruiesc din ceea ce am învățat atâția ani din pasiune imensă în materie de tablouri și decorațiuni 3D. Pentru că mai nou, mă dedic aproape în totalitate proiectelor de design interior, îmi doresc o exteriorizare a talentului meu materie de tablouri 3D, învățând alte persoane care simt afinitatea pentru artă. Dacă la finalul cursului, va exista cel puțin o persoană care va urma să lucreze în acest domeniu, mă declar total mulțumită.
În rest, pentru toți, este o seară despre relaxare, conexiune cu arta și natura, într-un cadru absolut de vis, Green Land loc de joacă (știți deja, spațiul proiectat de mine🥰)…cu muzică live la chitară, posibil chiar pian și sunt deschisă să facem și alte momente frumoase ce țin de artă în general. Iar la final, veți avea un tablou superb, care va completa frumos decorul casei.
Mai jos las linkul cu toate detaliile evenimentului. Va fi o seară magică, abia aștept să ne întâlnim pe 5 octombrie.

https://m.facebook.com/events/1327102041163138
Partener media: Work at Home Moms
O zi magica sa avem!!🥰🥰

2 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor