You are currently viewing Interviu cu Oana Georgi — Fotografii Iscusite

Interviu cu Oana Georgi — Fotografii Iscusite

Interviu realizat de Alina Dănescu de la Handmade by Aly.

Oana, este mama cu mâinile iscusite… mâinile care creează ceea ce le dictează sufletul, ce se lasă ghidate de dorințele clienților și care prin simț estetic, armonie și multă imaginație, formează ineditul!

1. Bine te-am găsit, Oana! Ne dorim să te cunoaştem mai bine, povesteşte-ne puţin despre tine, despre pasiunile tale, cum ai devenit Wahm?
Bună! Mă bucur tare mult să am parte de acest interviu, pot spune cu mândrie că sunt Wahm de mai bine de 5 ani. Afacerea mea a prins aripi datorită comunității și îi mulțumesc tare mult.

2. Cum a prins viaţă acest frumos proiect, ce îţi doreşti să transmiţi prin fotografiile realizate de tine?
Cu siguranță întâi a fost nevoia de face fotografii mai clare și mai luminate pentru a atrage cumpărătorul.
Apoi efortul a devenit mai ușor pe măsură ce acumulam de pe internet informații. Iar acum este cu adevărat o plăcere, vreau să transmit bucurie, liniște și culoare prin pozele mele.

3. Ce anume te-a atras spre fotografie, ce tip de fotografie faci cel mai mult?
Înițial am fost atrasă de fotografia de produs, pentru că asta am practicat zi de zi pentru produsele mele. Dar acum pot spune că îmi plac la fel de mult și ședințele foto de familie. Înainte cred că aveam o reținere în a avea contact cu persoane necunoscute și a-i face să se simtă în largul lor la poze într-un timp relativ scurt.

4. Există un loc sau un moment de suflet pe care l-ai fotografia la infinit?
Locuri frumoase sunt prea multe ca să pot alege, însă cred că cele mai de suflet poze sunt acelea pe care mi le fac cu partenerul meu. Sunt momentele în care punem pauză la lumea din jur. O cină pe malul mării, un dans la apus… Acestea sunt pozele prețioase pentru mine.

5. Am descoperit pe pagina ta, foarte multe fotografii realizate în natură, ai şi un studiou în care realizezi fotografiile sau doar în natură?
Ai dreptate, multe poze sunt în natură sau în cafenele. Sperăm să avem un spațiu mai mare pentru a ne crea studioul mult dorit.

6. Care a fost cel mai mare obstacol sau provocare pe care a trebuit să o înfrunți de când ai devenit fotograf?
Cu siguranță cele 10 min de la începutul oricărei ședințe, sunt emoții de ambele părți dar apoi vine mai ușor comunicarea și desfășurarea ședinței.

7. Ce planuri sau proiecte de viitor ai?
Visez cu ochii deschiși la decorurile pe care le-aș vrea, însă până atunci, planul este să acumulez cât mai multe cunoștințe despre editare.

8. Ce te motivează să fii cea mai bună în acest domeniu? Ce te ajută să te ridici și să mergi înainte atunci când simți că nu mai poți?
E greu să ții pasul, piața este plină de fotografi, uneori te demoralizează să vezi tot timpul asta, însă la fel ca și la cadourile personalizate, fiecare avem un stil diferit. Încerc să îl mențin și să îl dezvolt pe al meu.

9. Cum te-a ajutat comunitatea Wahm în toate proiectele tale şi cum te poate sprijini în continuare?
Am primit ajutor nemărginit din partea Wahm, atât posibilitatea de a avea clienți, dar și informație. Face parte zilnic din viața mea și sunt tare recunoscătoare.

10. Ce sfaturi le-ai da mamelor din comunitatea Wahm care vor să îmbrățișeze această meserie?
Sfatul meu este ca să vrei întotdeauna mai mult, să nu te ascunzi și să nu îți pui singură piedici. Eu am avut noroc să fiu încurajată de prietenele mele pentru a face fotografie, însă chiar și fără încurajare, trebuie să ai încredere în tine când știi că poți și îți place.

29 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor