You are currently viewing Dotează un atelier 2023

Dotează un atelier 2023

UPDATE: 26 Octombrie 2023

Dragilor, am revenit cu o actualizare a ultimei ediții Dotează un atelier, ale cărei staruri au fost minunata Madalina Andreea și atelierul ei chic Madi’s Deco & Art. 🩷🌸 Din contribuțiile voastre am strâns suma de 316 lei, pe care Work At Home Moms Romania o să îi rotunjească la 500 de lei. Conform regulamentului campaniei, această sumă va fi folosită pentru dotarea atelierului și sperăm să o ajute să se pregătească pentru și mai multe comenzi! În plus, Mădălina va primi cadou din partea WAHM participarea la Târgul de Crăciun și un mini pachet promo. 🎁
Dragă Mădălina, îți mulțumim că te-ai înscris și că ai împărtășit cu noi povestea ta! Îți dorim mult succes în continuare, muuult spor să lucrezi minunățiile tale și comenzi din plin!
Iar pe voi, dragă comunitate frumoasă, vă invităm să o susțineți în continuare pe Mădălina, să o recomandați și să cumpărați de la ea.

 

– – – – –

#doteazaunatelier este o inițiativă marca Work At Home Moms România – proiect prin care ne dorim să dotăm cu materie primă, instrumente de lucru, ustensile de bază, un atelier al unei mame aleasă prin concurs pe grup și jurizare asigurată de echipa WAHM.

1 persoană recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor