FUNDRAISING NATIONAL – Licitatie online pentru a sprijini mama a doi baietei cu autism

FUNDRAISING INCHEIAT CU 5800 RON (STATUS INTERMEDIAR)

Asociatia Work At Home Moms lanseaza LICITATIA ONLINE alaturi de Asociatia Alex, Radu si Autismul.

Mamici talentate, va invitam ca in perioada 12 iunie-12 iulie sa inscrieti doar produse faurite de voi la licitatie.

Cum se procedeaza:
1. postati 5 produse/5 servicii maxim – nu pornim de la un pret minim, ci acesta este stabilit de alte persoane interesate
2. scrieti o descriere a voastra ca mame si a proiectului vostru
3. mentionati detalii despre produse: marime, culoare, varsta potrivita, precum si modalitatea de transport sau despre servicii (curs, consiliere etc.)
4. invitati si alte persoane din cercurile dvs. de prieteni ca sa avem un orizont luminos in fata
5. decizia cand si la ce pret incheiati licitatia pentru un produs va apartine
6. donati o parte din vanzari (la latitudinea voastra) in contul:
http://wahm.ro/fii-donator/

80% din suma stransa va fi directionata spre a o ajuta pe Georgiana, mama celor doi baietei si work at home mom, iar 20% spre initiativele Asociatiei Work At Home Moms (locuri gratuite pentru mame la cursuri / webinarii)

Mai multe despre Georgiana si baieteii ei:
Cand viata iti ofera lamai, faci limonada. Asa se zice si cam asta e povestea mea si a baietilor mei.
Georgi (eu), mama a doi baieti , nu visam ca mi se pregateste altceva. Ma visam cu o familie fericita,calatorind in lume,cu o cariera de inginer. Doar ca soarta mi-a pregatit altceva : doi baieti care au nevoie de mine permanent, imposibilitatea de a merge la un job full-time si multe prapastii de trecut, o lupta cu un balaur crunt. Partea pozitiva a fost ca, din nevoia de a sustine parte din terapii, am descoperit handemadeul – intai turnand figurine din ipsos si diverse din ipsos, apoi magia decoupageului.
Asociatia Alex,Radu si autismul a luat fiinta in aprilie 2014 cu intentia de a sustine terapia si eforturile de integrare pentru membrii ei cei doi frati diagnosticati cu TSA (Tulburare din spectrul autist).
Alex are déjà 5ani de zile de terapii in spate, in continuare are nevoie de shadow pentru integrarea in gradi si de terapii. Radu , care implineste 5 ani in iulie, are nevoie de terapie intensive, 2-3 ore zilnic. Toate fondurile stranse prin activitatile asociatiei merg catre ei . Ar mai fi nevoie de cursuri de inot,judo,lectii de pian,ateliere si grupuri de socializare dar asta in masura in care bugetul permite.
WAHM e o comunitate faina pe care ma bucur ca am descoperit-o.

Baietii fac terapie comportamentala. Radu are 2 ore zilnic, intr-o sala in sediul unei asociatii (cu el e greu de lucrat acasa din cauza ca nu il poti controla in mediul lui). Alex merge la terapie de 2 ori pe saptamana dar trebuie marit ritmul. El ar avea nevoie si ar face fata la inot,judo,pian
si grupuri de socializare.Vara asta intentionez sa il inscriu la o scoala de vara. Lunar se duc 1240 lei pentru Radu si 880lei pentru Alex, doar cost terapii, fara materiale,recompense etc Inca nu ne permitem hipoterapie sau alte feluri de terapii.Sper sa ajungem si acolo,in curand. Scopul principal acum, e sa sustinem terapiile pana in toamna,la urmatorul eveniment de fundraising.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns