Lifecoaching pentru mame singure

Asociatia Work At Home Moms invita mamele singure din Bucuresti la un program de lifecoaching dedicat lor si nevoilor identificate de noi in baza formularelor completate de acestea pentru demararea campaniei “Mamele singure au superputeri”.
lifecoaching pt mamele singure

Loc: Casa Rudolf Steiner, Str. Visinilor, nr 17, Bucuresti
Inscrieri pe
Intrarea gratuita in limita a 9 locuri

Indrumator: Andra Todirita Enciu, lifecoach
Organizator: Asociatia Work At Home Moms

Prezentare: Acest modul, format din patru intalniri, este destinat unei intelegeri mai bune a provocarilor si obstacolelor prin care trecem cu totii. Vom lucra, prin metode de coaching recunoscute si premiate international, exersand conexiunile cerebrale intre emisfera stanga si dreapta a creierului nostru. Vom face o incursiune in subconstient pentru a identifica tipare neconstructive si in supraconstient, pentru a ne obisnui sa ascultam vocea intuitiei.

La finalul celor 4 intalniri veti avea la indemana instrumente usor de folosit pentru a obtine claritate si solutii pentru provocarile de zi cu zi si veti sti cu mai mare usurinta cum puteti face ordine in multitudinea de activitati pe care este necesar sa le duceti la indeplinire din rolul de femei, mame, fiice, surori etc

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns