Sprijin emotional pentru mamele singure, 20 septembrie 2017

Sprijin emotional pentru mamele singure

Work at Home Moms si EduKIND va invita miercuri, 20 septembrie intre orele 10.00 – 12.00, la o intalnire in care sa putem vorbi deschis, cu acceptare si empatie, despre multiplele dificultati pe care o mama le intampina in urma unui proces de separare / divort.

Asociatia Work At Home Moms relanseaza programul “Mamele singure au superputeri”, prin intermediul caruia oferim consiliere mamelor singure din segment vulnerabil.
*editia de anul trecut s-a axat pe consiliere psihologica, lifecoaching, pregatire pentru interviu, consiliere antreprenoriala

Sprijin emotional pentru mamele singure
CREATOR SI TRAINER: eduKind

DESFĂȘURAREA ATELIERULUI
Webinarul se va desfasura online într-o sesiune de 2h, de la 10 la 12. Va cuprinde o parte introductiva de expunere, urmata de sesiuni intrebari si raspuns.

Participantele vor avea posibilitatea de a adresa intrebari specifice situatiei personale de separare / divort, in legatura cu sanatatea emotionala a copilului, a parintilor si a relatiei dintre parinti, prin intermediul email-ului de inscriere sau in cadrul intalnirii online, la care vor primi raspunsuri din partea unui psihoterapeut.
EduKIND si Work at Home Moms garanteaza confidentialitatea participarii si a discutiilor.

Participare libera in limita locurilor disponibile.
Inscrieri:

DESCRIERE ATELIER
In caz de separare/divort, sanatatea emotionala a copiilor este puternic amenintata. Aceasta depinde intr-o masura decisiva de sanatatea emotionala a parintelui rezident si de calitatea relatiei dintre parinti dupa separare.

Parintele singur are nevoie de sprijin exterior pentru a rezolva problemele care in mod normal sunt rezolvate de doua persoane. Printre problemele care apar in urma separarii parintilor putem enumera: suferinta copiilor de a fi despartiti de parinti si uneori chiar de spatiul casei in care au crescut, dificultati financiare, singuratatea, probleme de sanatate, depresia, probleme legate de viata cotidiana, suferinta provocata de faptul ca parintele va trebui sa isi creasca singur copilul, suferinta provocata de despartirea de proprii copii, gasirea unei linii de mijloc intre viata profesionala si cea personala, suferinta privind stigmatizare sociala, pierderea si / sau deteriorarea relatiilor sociale.*

Crearea EduKIND a fost posibila, in foarte mare parte, prin solidarizarea emotionala a unor femei, aflate in acelasi context de viata ~ mame singure ~.

Intelegem, asadar, ca poate fi linistitor si reconfortant sa stii ca si alte mame au trecut prin experiente similare si ca, in timp, au gasit solutii viabile pentru a face fata unor probleme ce pareau insurmontabile.

Maria, psihoterapeut cu experienta in sprijinul emotional al copiilor si adultilor, poate ajuta in intelegerea numeroaselor paliere vulnerabile care apar in urma separarii parintilor si care pot afecta pe termen lung dezvoltarea copilului.

Georgiana, antreprenor educational, va impartasi parcursul personal din momentul separarii, impactul emotional si solutiile identificate pentru a raspunde nevoilor copilului dar si ale ei, ca mama singura.

Credem in posibilitatea de a transforma o experienta personala dificila in oportunitati de crestere si dezvoltare, atat pe plan personal, cat si profesional.

Te asteptam cu drag intr-un spatiu in care, emotional, te vei simti in siguranta si in care speram sa iti putem oferi raspunsurile pe care le cauti in acest moment.

Georgiana si Maria
EduKIND
Spatiu educational centrat pe sanatate emotionala

DESPRE SPEAKERI:
Maria Popa – Psihoterapeut EduKIND
Georgiana Dragu – Manager EduKIND
Info: https://edukind.ro/artizanii-edukind-2/

EduKIND desfasoara activitati de sprijin emotional si invatare emotionala pentru copii, adolescenti, parinti si educatori:consiliere si psihoterapie individuala, terapie de familie, ateliere de invatare socio-emotionala.

EduKIND este gandit si simtit ca un spatiu educational centrat pe sanatate emotionala, menit sa inspire si sa ofere blandete si bunavointa (”kindness”), acceptare si continere, lucruri de care cu totii avem nevoie în întelegerea trairilor emotionale.

Webinarul “Sprijin emotional pentru mame singure”, realizat prin Work at Home Moms, face parte din programul EduKIND “Sprijin emotional pentru parinti singuri”.

Afis: imagine people
Multumiri Raisa’s Books si Alina Seran

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns