Mamele singure au superputeri 2: Demonstratie cosmetice naturale, 15 iulie 2017

Mamele singure au superputeri 2: Demonstratie cosmetice naturale

Asociatia Work At Home Moms relanseaza programul “Mamele singure au superputeri”, prin intermediul caruia oferim consiliere mamelor din segment vulnerabil.
*editia de anul trecut s-a axat pe consiliere psihologica, lifecoaching, pregatire pentru interviu, consiliere antreprenoriala

INTALNIRE 2:
Demonstratie cosmetice naturale alaturi de Alina Halpern de la Syralin – Ingrijirea naturala, sanatate&frumusete

“Iti imaginezi, desigur, ca a-ti prepara singura produse de ingrijire cosmetica pare mai dificil decat sa intinzi mana si sa le iei de pe raftul din supermarket. Dar este doar o parere, te asigur! Cum vara este un anotimp al provocarilor, te invit sa participi la un atelier dedicat celor care vor sa cunoasca modalitati relativ simple de a se ingriji acasa cu produse din ingrediente naturale pe care le poti gasi cu usurinta in comert sau care se regasesc chiar in bucataria ta, la care adaug un strop de aromaterapie, nimic complicat 😉

Voi prezenta 2 retete accesibile, care nu necesita manualitate deosebita si nici masterat in chimie, prin care iti poti pregati:
1. deodorant lichid
2. scrub pentru corp (exfoliant al celulelor moarte ale pielii)

Va asteptam pe 15 iulie de la 13-15
Loc: Ludotech, Calea Serban Voda, 22-24, Bucuresti
Inscrieri:
Participare gratuita, puteti veni alaturi de cei mici, noi ne vom ocupa de joaca alaturi de ei pentru ca voi sa puteti povesti pe indelete!
Locuri: 5

Afis: imagine people

Parteneri media: acasa.roClopotel.roCopilul.roBucharest City AppMelc CodobelcRomânia PozitivăSuntParinte.roTimp de Joaca – Jocuri educative , umblat.roCityScoutUrbanKid.roMamica ActivaNoi vrem părințiCoțofana urbanăFest.roInOras.ro.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns