Lucram de acasa – alternative de job, 25 octombrie 2017

Lucram de acasa – alternative de job

Asociatia Work at Home Moms va invita la o noua sesiune de discutii online cu tematica: Lucram de acasa – alternative de job
25 octombrie 2017
10:00-12:00
Participare libera
Inscrieri la

DESCRIERE CURS:
Din ce in ce mai multe mame cauta alternative de job pentru a putea ramane acasa cu copiii, pentru a se putea ocupa de educatia si sanatatea intregii familie, si pentru a putea de asemenea contribui la venitul familiei in mod constant. Insa ce se intampla atunci cand mamele considera ca nu au talente ascunse pentru picture, handmade, gatit sau orice alte activitati ce tin de lucrul cu propriile maini? Noi venim in ajutorul acestora cu 2 propuneri extrem de interesante si utile.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANȚI
Participantii la acest seminar online vor putea sa cunoasca 2 alternative pentru lucrul de acasa, in care pot promova si dezvolta un business de lunga durata, creandu-si propriul program de lucru.

TEMATICILE CURSULUI
1. Notiuni de baza in ceea ce priveste structura organizationala a activitatii
2. Prezentare de produs si beneficii
3. Moduri de promovare a produsului
4. Structuri de avansare

DESFĂȘURAREA CURSULUI
Programul se va desfășura într-o sesiune de 2h. Va cuprinde partea principală de expunere și partea de întrebări de la participanți in baza exprimarii acestora prin mailul de inscriere.

DESPRE TRAINER
Alina Seran si Gabriela Rusu sunt 2 mamici antreprenoare ce isi desfasoara activitatea de acasa de aproape 3 ani, in domenii diferite insa cu acelasi entuziasm si interes pentru a petrece cat mai mult timp cu familia.

Coorganizator: Raisa’s Books, multumim Alina Seran!
Afis creat de : Imagine people

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns