You are currently viewing Alexandra Ghita

Alexandra Ghita

#povesteamea
Alexandra Ghita

Bună tuturor! Îmi place să mă prezint ca fiind Alexandra, mămica Irinei și mămică pentru proiectul meu de suflet @Casuta Cu Povesti 😊

Sunt mămică singură, de când fetița mea avea 1 an (subiect despre care vorbesc ,de obicei, destul de rar ). În ultimii 3 ani și jumătate a trebuit să fiu mamă și tată pentru ea, greu dar frumos în același timp  Pentru moment nu-mi permit să renunț la job-ul full time pe care îl am așa că sunt mai mereu pe drumuri ,job ,grădiniță,acasă iar seara, după ce adoarme copilul lucrez pentru visul meu. Cred cu tărie în el și împâslesc cu drag păpușele, pitici, zâne, fluturi din lână,iar atunci când situația îmi permite țin ateliere de împâslit și craft , pentru copii și adulți.
Irina mi-a dat mereu putere să merg mai departe, a fost și este cel mai mare sprijin dar și cel mai bun critic al meu. 👩‍👧🥰

Cred că orice îți dorești devine realitate dacă muncești și crezi cu adevărat în lucrul respectiv ! Da, este nevoie de multă muncă dar cum spuneam ,orice este posibil !
Cu siguranță sunt femei care au nevoie de încurajări și de susținere , mai ales atunci când nu ai sprijin și când totul pare împotriva ta. Fetelor, se poate să îți realizezi visul! Nu renunțați oricâte piedici ar apărea! Eu am ales mereu să văd partea plină a paharului și vă încurajez din suflet și pe voi să faceți același lucru !

Mulțumesc tare mult pentru ocazia de a-mi spune povestea!!!!🙏 Sper ca în felul acesta să pot inspira alte femei/mămici care sunt în situație asemănătoare cu a mea și las o poză cu echipa de la căsuță (poza îmi aparține 😁)

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns