You are currently viewing Elena Gorun, Presedinta Asociatiei Work at Home Moms

Elena Gorun, Presedinta Asociatiei Work at Home Moms

#povesteamea
Buna sa ne fie reintalnirea, dragi WAHMs. Astazi va voi scrie despre mine.

Elena Gorun ma numesc, am 33 de ani, sunt sociolog, mama lui Vladut, presedinta Asociatiei Work At Home Moms.
Administrez cu drag magazinul online de jocuri si jucarii infiintat acum 3 ani: Ludotech si horesc cu spor si pasiune in echipa de management Centrul educational Explore 100 Plus alaturi de Andrada Militaru.

Voi crede probabil cat voi fi in acel “impreuna” cu ocazia caruia punem la comun resurse, idei, sperante, munca, si care imi ghideaza viata ca un far.

Avand o sora geamana, m-am format si am crescut cu aceasta cununa a vietii laolalta, impartasind bucurii, tristeti, incercari si reluari, caderi si impliniri.

Am onoarea sa spun ca la 18 ani m-am mai nascut o data
datorita unei probleme de sanatate. Dar da, am ales viata si iubirea, convinsa fiind ca voi imbratisa un ROST
care va aduce bucurie si va genera speranta, venind in intampinarea unui Univers generos pe care il las sa se manifeste in toata splendoarea, cu incredere.

Iata ce simt eu ca fac zilnic aici deschizand mailuri, raspunzand la 40 de mesaje zilnic, scriind proiecte alaturi de colegi, intalnindu-ma cu mame pentru o imbratisare ca o promisiune indrumatoare ca ne suntem alaturi si nu doar cand ne e bine, ci vom si plange impreuna solidar si uman, profund uman.

Aveam 27 de ani cand am fondat comunitatea WAHM, locuiam in strainatate si sufeream pana la durere de o singuratate acaparatoare, stiind totodata ca va am pe voi aici, cred ca, de fapt, presimtind.
Am ales sa ma intorc si sa facem o diferenta, mai tineti minte cand scriam pe la inceputuri ca imi propun sa scriem istorie, dar mai ales sa o coloram. Acea istorie cu gust, farmec, amintiri care pot fi destainuite zilnic prin cine devenim impreuna.

Da, chiar si acolo, eu povesteam despre noi, despre cat de motivate, unite, determinate suntem, strangeam fonduri pentru campania “Mamele singure au superputeri” si bateam la ziduri, nu la usi. Usor nu a fost, nu este, dar nu caut acest usor pentru ca nimic nu gasesc a fi mai implinitor decat o munca vindecatoare dusa impreuna.

Intocmai ca un organism viu e WAHM pentru mine, o fiinta care m-a si trantit, ca in basme, ne-am luat la lupta pana la genunchi, pana la brau, pana la umar, dar uite ca au trecut 7 ani aproape in care am cunoscut atat de multe energii, vise si a ajuns sa mi se para urgent sa imaginam; intocmai cum scrie asa frumos si Radu Gyr, pentru mine cele mai crancene infrangeri au reprezentat renuntarile la vis.

A fost nevoie de o autodisciplina si o formare, sete de intelegere si multumesc cu aceasta ocazie tuturor celor care au poposit in viata mea si au ales sa facem aceasta calatorie a vietii impreuna, o calatorie in care multe dintre voi ma mai invitati la un popas odihnitor, in care va oferiti sa ne purtam in brate cand vreuna nu mai poate continua. Am plans cu voi, am ras, am simtit si gustul neputintei, dar cate am realizat impreuna!!!

Flashmoburi, mii de evenimente, targuri, lansari de carti, prezentari de moda, ateliere, sezatori, traininguri, un univers intreg.

Poate pare o nebunie, insa cand imi suflec manecile sa lucrez la cate un event, sa va scriu voua, sa intru pe grupurile ong-ului, lucrurile sunt curgatoare, clare, nu usoare, dar e limpede incotro.

Asadar, voi incheia aceasta destainuire prin a va invita inca o data sa imi fiti alaturi. Cum?
Cum simtiti ca e firesc pentru voi: cu o propunere, cu un eveniment, cu un gand. Mailul meu:

Va multumesc ca m-ati citit.

Elena Gorun
Presedinta Asociatiei Work At Home Moms

Dorim sa incurajam mamele din comunitate sa scrie despre ele, despre povestea din spatele proiectelor, despre ups and downs, despre ce inseamna sa facem antreprenoriat in Romania, despre ce credem ca ar mai fi de facut impreuna ca sa usuram munca tuturor, despre ce alegeri facem zi de zi si cum reusim totusi sa ne simplificam existenta prin tips and tricks etc., de ce ramanem, de ce plecam, de ce initiem ceva, de ce inchidem altceva etc.

Aceasta e o initiativa prin care incurajam vulnerabilitatea si increderea in a construi impreuna o comunitate, a inspira, exista si crea alaturi de oamenii din jur.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns