You are currently viewing Mamele singure au superputeri! Campanie de strangere de fonduri!

Mamele singure au superputeri! Campanie de strangere de fonduri!

Campania “Mamele singure au superputeri” s-a incheiat, aducand speranta, incredere, bucurii pentru 20 de familii monoparentale din tara.

Multumim pentru implicare:

Anca Ciutacu de la Miere cu Drag – borcanele cu miere delicioasa
Alina Maria Barbu de la Pravalia Mica – borcane cu delicatese
Alina Dinca de la Alina Dinca – Dots and more – coliere si cercei
Ana Posea de la Artissana – cosmetice, creme si sapunuri
Dascalu Stefania de la Stefy&Bogdan-personalizari – cani, calendare
Adriana Simion de la Libraria cu Dichis – carti, jocuri
Gabriela Rusu de la Raisa’s World – rechizite
Zvunca Adina Fosta Marina de la A&A Handmade – bijuterii

UPDATE 07.01.2021

SUMA STRANSA: 14038 lei prin facebook, donatii in contul Asociatiei Work At Home Moms si sponsorizari
SUMA PROPUSA INITIAL: 14000 lei
Un adevărat carusel de energii, speranțe, idei!
Am REUȘIT împreună să atingem țelul pe care ni l-am propus în cadrul campaniei Mamele Singure au Superputeri!

https://contentisimoblog.blogspot.com/2020/10/mamele-singure-au-superputeri-campanie.html?fbclid=IwAR2PQE-lv1YgpU-DN_z-uESESmBCOyGAFfmSqhaRXLS5_j617Ina6qbeBSI

Sa ai un copil este cel mai minunat moment din viata unei femei, din viata unui cuplu. Daca inainte de a-l avea iti poti doar imagina, totul se schimba si devine de-a dreptul magic dupa ce il tii pentru prima data in brate. Singurul lucru pe care ti-l doresti este sa nu-l mai lasi jos, sa-l strangi in continuu in brate, sa-l umpli cu toata dragostea ta.

Totul ar fi perfect daca am putea sa facem doar asta: sa ne tinem copilul in brate in continuu (cel putin pentru mine asta ar fi perfectiunea, sa ma bucur continuu de zambetul ei, de ochisorii ei plini de dragoste care ma privesc ca pe ceva maret in viata ei, si ma face sa ma simt atat de speciala si de puternica), dar, din pacate multe femei nu se pot bucura pe deplin de ingerasul de langa ele pentru ca, dintr-un motiv sau altul, au ajuns in situatia de a fi mame singure.

Mame singure care trebuie sa suplineasca si lipsa tatului, fizic, emotional, financiar. Pentru aceste mame fiecare zi este o lupta, o lupta de a le oferi copiilor lor tot ce pot ele mai bun. Pentru aceste mame, comunitatea WAHM (Work at Home Moms Romania) a initiat o strangere de fonduri si are nevoie de noi toti pentru a veni in sprijinul unor suflete care au nevoie de extrasuport.

Ce ne propunem prin această campanie? Dorim să le transmitem mamelor singure că… nu sunt singure! Că noi suntem aici și că vrem să le aducem o mică bucurie. Ne-am propus să oferim coșuri cadou unui număr de douăzeci de mame din comunitatea WAHM. Produsele și serviciile din coșuri vor fi achiziționate de la alte mame antreprenoare din WAHM, continuând, astfel, să susținem afacerile acestora.
Ce vor conține coșurile? Produse și servicii ale mamelor din comunitatea WAHM: produse cosmetice, vouchere pentru accesorii și magazine online pentru copii, kituri DIY, cărți și alte surprize!
De ce avem nevoie? Pentru a ne realiza obiectivul sunt necesari 14.000 de lei, atât pentru dotarea coșurilor, cât și pentru cheltuielile administrative – și pentru aceasta avem nevoie de tine! Te invităm să descoperi și tu poveștile mamelor înscrise și să participi la această strângere de fonduri, organizată de către prietenii noștri de la Aura Ion Foundation, pentru ca o mamă singură să își păstreze superputerile! Ce spui, ni te alături? 😊 – te saluta comunitatea WAHM
 
Pentru ca esti mamica, si stiu ca iti doresti sa oferi din putin tau, iti las mai jos link-ul unde poti dona si poti ajuta o alta mamica sa-si pastreze superputerile.
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns