You are currently viewing Atelier de gătit în context numerologic – 8 Iunie (Eveniment în parteneriat)

Atelier de gătit în context numerologic – 8 Iunie (Eveniment în parteneriat)

Bună, dragi femei și mame!

În viață trecem prin multe încercări, hopuri, piedici și de multe ori căutam liniștea și calea, înainte de a stabili o strategie, un drum de urmat.

Astfel, am creat acest eveniment dedicat în special mamelor, un atelier de gătit, unde ne propunem să vă oferim informații esențiale pentru femei și mame, în context numerologic.

De ce? Numerologia este o știință, cu sprijinul căreia mai ”luminăm” puțin drumul nostru în viață și de ce nu, găsim solutii sau idei noi.

Corina Stratulat este o frumusețe de Om, înainte de a fi femeie, soție și antreprenor apreciat.

Astfel, într-un cadru intim și cu locuri limitate, vă invitam în studioul Thermomix de lângă Mall Băneasa, marți 8 iunie de la 10.00, în cadrul unui atelier de gătit cu ingrediente naturale, fără coloranți sau intoleranțe.

Și cum nouă ne place să povestim și să învățăm din experiențele celorlalți, Corina ne va vorbi, cât gătim, degustam și ne distrăm, despre ce ne spune numerologia specific, pentru fiecare dintre noi.

Pentru înscrieri offline, solicitări și participare în online-Zoom vă rog să discutam în privat (0742956997).

Eveniment organizat cu sprijinul Thermomix si Oana, chefi în familie, @CorinaStratulat și Work At Home Moms România, cu strângere de fonduri și recomandare de donație.

👉Hai să punem mană de la mană, sa ne distrăm și să învățăm, împreună 😃
https://fb.me/e/MrtAwMni

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor