You are currently viewing Cum îți planifici mesele – program gratuit pentru mame (5 – 9 Iunie), cu Claudia Buneci de la Poftă de Viață

Cum îți planifici mesele – program gratuit pentru mame (5 – 9 Iunie), cu Claudia Buneci de la Poftă de Viață

Draga mea,
  • Esti in pana de idei in ceea ce priveste mesele tale si ale celorlalti membri ai familiei?
  • Nu te mai simti la fel de in forma si stii ca trebuie sa incepi sa schimbi alimentatia ta, dar inca nu s-au aliniat planetele 🙂 sa incepi sa faci asta?
  • Ai cateva kilograme in plus, care acum nu mai vor sa plece, dar nu reusesti sa le dai jos, pentru ca nu reusesti sa te mobilizezi si sa iesi din ideea de „dieta” pentru a trece la cea de „stil de viata sanatos”?

Te inteleg! Si eu am 3 copii si uneori am impresia ca timpul zboara si ca tare as vrea sa deleg parte din treburile astea de mama altcuiva. Si eu sa raman cu joaca. Dar nu se poate:)! Asa ca n-am avut decat sa sap dupa solutii. La solutiile privind mesele ma pricep dupa cativa ani de practica si am zis sa impartasesc cu tine experienta mea. Trebuie sa stii din capul locului ca nu sunt vreun guru al organizarii si nu am toate ingredientele aranjate la linie. Deci acest program nu va fi despre supra-organizare, ci mai mult despre a te ajuta pe tine sa iti creezi niste spatiu mental pentru organizare, despre a vedea tu ce functioneaza mai bine pentru tine si pentru a aprofunda niste pasi care, sper sa devina automatism dupa niste practica.

Recunosc ca acest program este gandit in primul rand pentru TINE (si mai putin pentru copii, sot etc)…si tare m-as bucura ca si tu sa simti ca ai nevoie sa te hranesti sanatos si echilibrat nu numai pentru a face fata tuturor treburilor pe care le ai, dar si pentru a te bucura de viata.

 

planificare meselor pentru mame, Cum iti planifici mesele – program gratuit pentru mame Asa ca, daca simti ca e timpul sa te simti bine in legatura cu ce mananci, sa fii (mai) mereu pregatita si sa iti eliberezi timp si pentru tine, atunci acest program este pentru tine. Si vreau sa te asigur ca se poate sa ai copii, job, viata sociala si sa mananci sanatos! With a little help from my friends, desigur :)!

 

Acest program de 5 zile te va ajuta sa:

🍲Creezi mai mult timp in viata ta, stiind ce si cum vei manca, atat tu, cat si intreaga familie.

🍲Te bucuri de mese echilibrate, tinand cont si de preferintele voastre alimentare.

🍲Iti cresti nivelul de energie si sa iti echilibrezi greutatea, pentru ca acestea depind de aceasta alimentatie sanatoasa.

🍲Creezi liste organizate de alimente si retete de baza pe care sa le adaptezi usor, inclusiv cu ce ai deja prin casa.

🍲Stii exact ce sa faci de mancare si cum sa fii pregatita atunci cand esti pe fuga.

🍲Prepari majoritatea meselor pe 3 zile ca sa vezi cat de simplu este sa mananci sanatos, fara a te mai stresa continuu.

➕ multe trucuri smart, bonusuri si premii.

 

Incepem luni, 5 iulie 2021.

Ultima zi de inscriere – 3 iulie

 

2 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor