You are currently viewing AudioBook:  “Fără emoții blocante. Fără greșeli.”

AudioBook: “Fără emoții blocante. Fără greșeli.”

Acesta este un ghid complet pentru toți cei care vor să devină vorbitori mai buni. Vei găsi exerciții practice pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de storyteller, vei învăța cum se scrie un discurs perfect, cum se susține el și îți propun o rutina completă de dicție, respirație și concentrare, pe care să o exersezi zilnic.
Este ajutorul celor care, pe termen lung, vor să își îmbunătățească fiecare discurs. Vei găsi în acest curs audio exerciții practice pentru:

  • a scrie un discurs perfect
  • a susține discursul perfect
  • a deveni un bun storyteller
  • a-ți antrena vocea, respirația și dicția
  • a-ți corecta cele mai comune automatisme din vorbire
  • a avea încredere în tine și abilitățile tale de comunicare

Tot ce trebuie să conțină un ghid practic vei găsi în acest curs audio pe care îl poți reasculta de cate ori este necesar. El a fost conceput ca un curs, deci dacă vei exersa fiecare exercițiu pe măsură ce îl asculți, vei vedea rezultatele rapid, în câteva zile chiar.
Secretul celor mai buni vorbitori este exercițiul. Indiferent care sunt datele native, exercițiul va face diferența între tine și prietenii tăi care sunt mai puțin interesați de emoțiile pe care le au înainte de a-și negocia salariul ori a discuta cu partenerul de viată, părinții, medicii sau orice alta persoană cu care interacționează.
Ghidul este construit pornind de la situațiile concrete din viata profesională și personală. Pentru că întotdeauna șansa este de partea celui pregătit, iar pregătirea ține de disciplină, introspecție și, de ce nu, voință și determinare.

Durată curs: 1h32min.
Formă curs: Download
Expirare link: niciodată
Limita de download: 3
Preț: 77.85 ron, preț special pentru comunitatea WAHM

Despre autoare

Sunt Lăcrămioara Ioana Brecea, fondatoare a școlii de Public Speaking, Master of Crowds. Am peste 15 ani experiență în marketing și PR și tot atât de mulți ani experiență de scenă.
 
În urmă cu doi ani, în timpul unui interviu, eram întrebată care sunt dulciurile mele preferate, iar eu am răspuns pe loc:
ciocolată albă. După interviu, am realizat că nu mai mâncasem de foarte mult timp ciocolată albă și nu înțelegeam de unde a venit acest răspuns.
 
Mi-am dat seama ulterior că odată cu încheierea, cel puțin temporară, a carierei în teatru, rutină mea zilnică de dicție, respirație și storytelling a fost de asemenea amânată.
 
Așa se explică faptul că atunci când mi s-a adresat o întrebare extrem de simplă despre mine, m-am intimidat, m-am pierdut și nu am știut ce să răspund.
 
Ca un automatism, am reușit să formulez un răspuns care corespunde perioadei în care eram extrem de atentă cu mine și rutinele mele zilnice.
 
Acela a fost momentul în care a început aventura Master of Crowds. Dintr-o nevoie. A mea. În acest fel am realizat un program atent ales, testat pe mine, având un concept care, în acest moment este unic în Capitală.
 
Mi-am dorit să fac un TED românesc, autentic și valoros la finalul cursului Master of Crowds.
 
A venit pandemia însă și totul s-a oprit. Așa că am fost nevoită să mă adaptez. Am scris o carte, am lansat un audiobook, iar cursurile s-au mutat online. În acest fel, aventură Master of Crowds continuă, iar brandul se așează organic și firesc acolo unde există o nevoie în acest sens. Iar eu învăț în fiecare zi câte ceva despre cum se crește și consolidează un brand de suflet, despre ce înseamnă antreprenoriat și cum să continui în fiecare zi cu aceeași încredere în mine și produsul meu.
2 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor