You are currently viewing De la Obosita la Energizata: Rutina Simpla si Eficienta in ziua ta plina

De la Obosita la Energizata: Rutina Simpla si Eficienta in ziua ta plina

Despre webinar

Durata: 60 min

Buna, draga mea!

Pentru noi, mamele, aceasta perioada incerta a fost si mai dificila, pentru ca cele mai multe dintre noi am fost nevoite sa continuam sa lucram cu copiii in jurul nostru si sa ne fie tare greu sa mai gasim macar putin spatiu si pentru noi. Toate acestea au facut sa fie si mai complicat decat era sa ne pastram energia si voia buna. Daca te simti obosita, lipsita de entuziasm, demotivata, vreau sa stii ca nu esti singura!

Te invit alaturi de mine in acest webinar, pentru a-ti recapata increderea ca poti sa fii bine – energica si cu pofta de viata!

In acest webinar, vei afla:

 
✧ Care este nivelul tau actual de oboseala – chestionar
 
✧ De ce sa tii cont atunci cand ai o zi plina si vrei sa ai energie.
 
✧ Cum sa gasesti loc activitatilor energizante in ziua ta, fara a te simti coplesita.
 
✧ Obiceiuri care energizeaza in fiecare din etapele zilei

Esti pregatita sa scapi de oboseala si sa te simti energizata? Sa te simti usoara si supla? Sa ai pofta de viata?

Atunci rezerva-ti locul pentru webinar!

Despre mine

Sunt Claudia Buneci, Health Coach acreditat de Institute for Integrative Nutrition, consilier de echilibru hormonal life-balance si mama a 3 copii. Ceea ce am invatat ca Health Coach este ca fiecare persoana este unica, ca nu exista o singura cale „buna”, o singura solutie, dar putem incepe cu totii prin punerea unei baze a unui nou stil de viata – unul sanatos. Ca mama si ca health coach sunt in special interesata de subiectele energie si echilibrul hormonal si am facut si fac mult reseach despre ele.  Asa ca, daca ai aceleasi preocupari ca si mine, te invit alaturi de mine in acest webinar gratuit pentru a afla solutiile eficiente la care eu am ajuns dupa ani de studiu.

 

Bonus

Pentru ca stiu ca uneori ramai fara inspiratie atunci cand vine vorba despre alimentatie sanatoasa si energizanta, in timpul acestui webinar voi oferi participantelor care vor fi alaturi de mine pe platforma zoom un super meniu de 3 zile cu retete energizante.

 

Webinarul inregistrat va ajunge la tine in email dupa inscrierea ta.

Investita ta: 94 lei

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor