You are currently viewing Secretele unei mese care iti da satietate, energie, dar nu si kg in plus – workshop

Secretele unei mese care iti da satietate, energie, dar nu si kg in plus – workshop

Un eveniment pentru mame, care pe langa copii, familie, iubit, grija pentru ele se confrunta si cu schimbari ale corpului lor, pe care nu le mai inteleg.

Durata wokshop: 90 min

  • Vrei sa mananci sanatos si sa iti fie usor sa faci asta? Sa stii exact ce sa pui in farfurie si sa nu te mai stresezi continuu?
  • Ti-ai dori sa afli exact cand si cum sa mananci ca sa ai energie, fara a-ti fie teama ca te ingrasi?
  • Te gandesti (cu teama) ca la cum se comporta corpul tau acum, ar trebui ca farfuria ta ar trebui sa contina numai salata ca sa nu te mai ingrasi?

Secretele unei mese care iti da satietate, energie, dar nu si kg in plusDaca raspunsul la aceste intrebari este da, probabil ca te confrunti si cu dezechilibre hormonale, care pot fi legate si de apropierea sau traversarea perimenopauzei (cei pana la 10 ani dinainte de menopauza, care vin cu multe transformari in corpul femeii).

Vestea buna este ca modificarea usoara a alimentatiei tale te va ajuta sa gestionezi aceste modificari. Asta ca sa fii din nou tu – plina de energie, fara a te mai teme ca trecerea timpului va lasa urme adanci pe corpul tau si starea ta de bine.

Se poate si altfel. Daca alte femei trec prin aceasta perioada fara sa stie ca exista solutii, tu stii ca aceste solutii exista si iti sunt la indemana. Simti ca poti trece dincolo de norma, dincolo de teama ca nici asta nu va functiona – si e adevarat, nu functioneaza daca nu aplici.

Dar daca functioneaza?

“Poti obtine orice iti propui”. De ce sa nu fie o propozitie adevarata si in legatura cu tine, cu corpul tau? Mai ales cand ai solutii sigure si simple la un click distanta. Poate ca nu ai mai facut asta pana acum – sa te inscrii la un workshop. Poate ca esti obisnuita sa primesti sfaturi si recomandari fata in fata, dar gandeste-te la cat timp economisesti atunci cand poti face aceste schimbari din confortul casei tale.

Niciodata nu a fost mai usor sa obtii ceea ce ai nevoie ca sa te simti in forma.

Si stii ca e mai greu sa te chinui cu ganduri negative si stres, zi de zi, decat sa afli cum sa folosesti alimentatia in avantajul tau.

De aceea exista acest workshop – ca sa arati si sa te simti minunat, indiferent de varsta.

In acest workshop, vei descoperi cum sa:

Mananci echilibrat la fiecare masa ca sa te bucuri de mai multa energie.

Cum sa domini pofta de dulce, care este si ea influentata de momentul si de ceea ce contin mesele tale (si nu doar de emotiile tale sau de ambitia ta).

Eficientizezi procesul de planificare si sa ai mai mult timp.

Planifici ora meselor astfel incat sa profiti de momentele zilei ca sa iti optimizezi energia.

Despre mine

Sunt Claudia Buneci, Health Coach acreditat de Institute for Integrative Nutrition, consilier de echilibru hormonal life-balance si mama a 3 copii.

Misiunea mea este sa ajut mamele sa isi recapete energia, echilibrul hormonal si greutatea optima pentru a fi bine in corpul lor si a trai viata cu pofta.

Lucrez preponderent cu mame. Din colaborarea cu sute de astfel de femei minunate am invatat ca fiecare persoana este unica, ca nu exista o singura cale „buna”, o singura solutie miracol.

Si nu putem vorbi despre energie si echilibru hormonal fara o alimentatie echilibrata care sa iti dea energie, nu sa ti-o fure. Pe langa planificarea meselor, a sti exact ce ar trebui sa mananci la fiecare dintre mese este ceea ce te va ajuta de acum incolo sa iti tii corpul echilibrat, greutatea sub control si sa domini pofta de dulce!

Bonusuri

🎁 Retete de baza pe care le poti adapta usor.

🎁 Combinatii de supermarket care alcatuiesc o masa echilibrata, pentru cand nu ai alta varianta.

🎁 Plan alimentar pe 3 zile cu sugestii si un proces pas cu pas pentru prepararea meselor.

Investita ta: 94 lei

Vei primi inregistrarea si bonusurile promise, plus un super discount pentru programul Energie de durata!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor