You are currently viewing Povestea mea – Alina, Fabrica de Bine

Povestea mea – Alina, Fabrica de Bine

Sunt Alina de la Fabrica de Bine. Știu, suna ca un job ideal. Chiar este. ☺
 
După o lungă perioadă în care m-am dedicat familiei, am hotărât să mă dedic și altor familii. Pentru că știu care sunt valorile de bază pe care ne putem dezvolta și pentru că știu că cei dragi sunt grija principală a tuturor, vă pot ajuta sa îi protejați.
Am soluții magice și fac magie cu obiectivele tale. ☺
 
La baza sunt economist și am lucrat mai multi ani într-o multinațională (șef rapoarte financiare și customer care), dar de când sunt mămică m-am reorientat către familie și activități legate de copii și cei dragi.
 
Am înființat grupul local de babywearing, BW Chiajna și Militari, am organizat întâlniri de socializare si promovare a sistemelor de purtat din cadrul Biblioteca BW Chiajna, ateliere de joaca mame si copii, Ateliere pentru copii in Militari Residence, am încercat și o colaborare cu LPB, am aplicat pentru jobul de administrator comunitate, apoi am fost recomandată și mi s-a propus o colaborare pe consultanta la o altă multinațională.
 
Din oct 2018 sunt consultant expert acreditat de către ASF sa ofer consultanta 1:1 în alegerea unui
plan de protecție personalizat pentru tine și cei dragi, în funcție de nevoile voastre.
 
Povestea mea suna cam asa: Sunt Alina și întotdeauna am pus pasiune în ceea ce fac.
Pentru mine este mai mult decât o afacere, deși sunt plătită, presupune multa implicare și grijă pentru clienții mei și cei dragi lor.
Fiecare zi este cu multă muncă, conectare și discuții cu oameni minunați, pe care îi întâlnesc datorită recomandărilor pe care le primesc sau interacțiunilor cu cei interesați de asigurări de viață, de sănătate sau planuri de investiții personalizate (pensii private, burse de studii, economii pentru un plan de viitor).
În ultimul timp multe dintre colegele mele au renunțat la colaborare, dar deși am și eu perioade în care îmi este greu, am ales mereu să rămân alături de clienții mei pe care îi consider familia mea extinsa.
 
Clienții au avut încredere în mine și m-au ales să le fiu aproape la bine și mai ales la rău, să fiu prietena pe care o vor suna ori de câte ori vor avea parte de un eveniment neprevăzut, să pășim prin viață împreună și să creăm o lume mai bună pentru viitorul copiilor noștri.
 
Sunt aici să vă ajut cu informații legate de domeniul asigurărilor de viață și de sănătate, ori planuri de investiții sau economisire și să vă ajut să găsiți și alegeți cea mai potrivită soluție pentru voi și cei dragi. ❤️
 
Consultanța oferită este gratuită și nu vă obligă la încheierea unui contract. O întâlnire vă poate schimba viitorul și poate fi începutul unei relații frumoase de lunga durată.
 
Mulțumesc Elena Gorun pentru tot ceea ce faci pentru aceasta minunată comunitate!
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor