You are currently viewing Interviu Mărturii nuntă botez byMi.Ce.Li.

Interviu Mărturii nuntă botez byMi.Ce.Li.

– Bună, Mihaela! Ne bucurăm să te cunoaștem și să aflăm mai multe detalii despre proiectul tău.
– Bună, comunitate WHAM! Mulțumesc pentru această oportunitate de a mă prezenta prin intermediul acestui interviu.

1. Povestește-ne puțin despre acest frumos proiect, cum a început, cine sunt persoanele din spatele proiectului?
Acest frumos proiect, Mărturii nuntă botez by Mi.Ce.Li. a început în urmă cu aproximativ un an, din dorința de a acoperii o altă nișă, respectiv alte categorii de clienți dar bineînțeles și pentru a realiza o nouă colaborare, deoarece știm din colaborarea anterioară, că unde sunt mai mulți ochi, sunt mai multe idei dar și mai multi ochi critici, și unde sunt mai multe mâini este eficiența mai bună. Astfel mi s-au alăturat în acest minunat proiect Cecilia Popa de la Săpun&Deco și Lia Boară de la LumânăriStar, eu având ca proiect principal MareleStup unde comercializez produsele apicole din stupina părinților mei. Și împreună am început să realizăm marturii de botez sau nuntă, precum îi spune și numele paginii de facebook și instagram, dar ca să ne deosebim de celelalte multe pagini cu același nume am brenduit-o “ by Mi.Ce.Li.”, Mi de la Mihaela, Ce de la Cecilia și Li de la Lia.

2. Cum contribuie fiecare persoană la realizarea unei comenzi, cum reușiți să vă împărțiți atribuțiile, este o persoană anume care se ocupă sau fiecare are un rol bine stabilit?
Eu zic că ne-am închegat foarte bine, fiecare are rolul ei bine stabilit dar ne și putem substitui cu succes când una dintre noi lipsește. Astfel eu mă ocup de partea de postări, publicitate, networking, Cecilia se ocupa de shop și promovare iar Lia este fotograful nostru. Bineînțeles ne consultăm întotdeauna când avem de luat anumite decizii comune sau avem nevoie de o părere obiectivă. Iar la realizarea comenzilor, având în vedere că fiecare participă cu produsul ei singular dar realizam și produse comune respectiv eu cu borcănașele cu miere naturală decorate și pictate manual, Cecilia cu săpun natural artizanal și Lia cu lumânări din ceara naturală de palmier, parfumate, în funcție de produsul dorit ne ajutăm reciproc, în special pe partea de preluare a comenzilor, ambalare, etichetare, expediere.

3. Am descoperit pe pagina ta, un magazin dedicat mărturiilor de nuntă și botez. De unde a izvorât această pasiune pentru mărturii?
Așa este, avem și un magazin online atașat paginii Marturii nuntă botez by Mi.Ce.Li. Pasiunea pentru marturii a izvorât din dorința de a oferii acestei nișe de clienți o categorie de “suveniruri din iubire“ după cum bine îi și zice paginii, adică o amintire de la minunatul eveniment, nuntă sau botez, care sa fie deosebit dar și util în același timp invitaților.

4. Aveți o gamă variată de produse, lucrați mărturii și la cererea clientului sau doar modelele existente pe pagină?
Mărturiile le realizam pe comandă pentru a putea fi personalizate exact după dorințele clientului, pentru a ne putea integra în tematica evenimentului respectând cromatica și elementele specifice ei, dar ne-am propus ca pe viitor să avem și un mic stoc pentru cei întârziați sau care din varii motive nu au reușit să și le procure deoarece preluam în general comenzi cu minim 30 de zile înainte de eveniment pentru a avea timpul necesar realizării lor.

5. Cât de ușor/greu este să lucrezi în echipa, cum reușiți să comunicați pentru realizarea unei comenzi?
În aceasta formulă îmi este foarte ușor să colaborez, din experiențele anterioare mi-am dat seama că, colaborarea în 3 e cea mai eficientă. Comunicăm foarte bine, munca în echipă este mult mai eficientă din toate punctele de vedere.

6. Care este cea mai mare satisfacție a voastră, ce vă motivează zi de zi?
Cea mai mare satisfacție sunt bineînțeles recenziile clienților, ele ne dau elan să mergem mai departe, să cream noi modele dar ne și confirmă că ceea ce realizam este în concordanță cu dorințele lor.

7. Ce planuri aveți pe viitor?
Planuri de viitor? Bună întrebare. Avem și urmează să le concretizăm în această toamnă. Respectiv vrem să ne extindem pe partea de evenimente cu produsele noastre realizând și cadouri pentru nași dar și alte tipuri de cadouri specifice sezonului care urmează.

8. Cu ce este diferit acest proiect, față de alte proiecte cu produse handmade, ce aduce un plus de valoare pentru cei care vă trec pragul?
Diferența o face calitatea produselor, modul în care ne tratam clienții, modul în care colaboram pe tot parcursul realizării comenzii atât între noi cât și cu clienții trimițându-le poze din timpul procesului tehnologic, modul în care le ambalam și expediem pentru a ajunge în siguranță fără a se deteriora.

9. Cum te poate sprijini comunitatea WAHM în continuare?
Comunitatea WHAM mă poate sprijini în continuare prin promovare în interiorul comunității dar și în exteriorul ei pentru a avea o vizibilitate cat mai buna pentru viitorii potențiali clienți.

10. Acum la final, te rugăm să ne transmiți un mesaj pentru mamele din comunitatea Wahm!
Dragele mele, încercați să faceți cu pasiune și din pasiune tot ceea ce realizați, astfel oboseala, rutina și plictiseala vă vor da mai greu târcoale iar satisfacțiile cu siguranță vor apărea. Indiferent cât de mici vă sunt pașii spre împlinirea unui vis nu vă opriți!

Rulează videoul
27 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor