You are currently viewing Mandale cu suflet – povestea Alinei Dincă

Mandale cu suflet – povestea Alinei Dincă

https://contentisimoblog.blogspot.com/2020/08/mandale-cu-suflet.html

Eu sunt Alina, optimista incurabila, vesnic indragostita de viata si culoare. Am aproape 36 de ani, sunt mama minunatei Sofia de 4 ani si 4 luni.

De copil am fost optimista si plina de voiosie, am copilarit intrun sat micut din Teleorman alaturi de bunica mea draga, pana la varsta de 6 ani cand Dumnezeu mi-a trimis o surioara si, 2 ani mai tarziu, pe a doua.
Am avut cea mai frumoasa copilarie, acolo am invat ca lumea este mult mai mult decat ce vedem noi cu ochiul. Ca lucrurile ni se intampla sau oamenii vin in viata noastra cu un scop anume. M-am ghidat in viata dupa asta, nimic nu este intamplator.
Adolescenta mea a fost una de incercare si educare pentru mine ca om. Impreuna cu mama si surorile mele am trecut prin multe emotii si stari ale vietii. Am reusit sa trecem peste toate greutatile (tatal nostru ne-a parasit , am pierdut un apartament, mama noastra s-a imbolnavit, etc), doar unite si impreuna.
Tot timpul am fost atrasa de partea mai putin cunoscuta, de energii si Univers. Abia dupa o serie de evenimente cheie ale vietii le-am acordat atentia cuvenita. Cu 2 zile inainte sa implinesc 23 de ani, am avut un accident de masina care imi putea curma viata,dar nu am avut nicio zgarietura fizica. La 6
luni de la acest eveniment, am avut o alta experienta care mi-a pus viata in pericol din nou (tromboflebita profunda, internari in spital,imobilizat la pat, un an tratament cu anticoagulant si toata viata controale periodice). La 3 luni dupa acest eveniment am avut o alta surpriza cand mi-am ars laba piciorului drept.
Abia atunci am inteles ca nu sunt pe drumul meu, ca Universul imi arata ca sunt pe un drum gresit si ma opreste mereu, dandu-mi o alta sansa, ca nu fac ce trebuie cu viata mea, ca traiesc ceva ce nu este scris pentru mine. Moment in care am inceput sa ma indrept catre fericirea mea si mi-am schimbat viata total.

Mi-au trebuit 15 ani de experienta in alte activitati ca sa inteleg rostul meu si ce imi doresc sa fac. Recunosc ca dorinta mea de a picta mandale cu puncte a venit dupa cateva cursuri de Reiki si ThetaHealing. Cursuri care m-au ajutat enorm sa ma inteleg ca un intreg, o parte din Univers. Tot la unul dintre aceste cursuri l-am intalnit si pe sotul meu. Unii oameni vin in viata noastra un scop precis, asa a fost si cazul psihologului cu care am facut cursul de ThetaHealing si caruia ii sunt recunoscatoare profund. El ne-a asezat unul langa altul din prima clipa. 

Dupa venirea Sofiei in viata noastra, ne-am dorit foarte mult sa ne mutam la curte, stiti cum se spune, lanseaza dorinta, fa ceva zilnic pentru ea si Universul te ajuta. Astfel ca in mai 2018 ne-am mutat in Domnesti, la fix 3 km de Bucuresti. Aici am descoperit linistea, am inceput sa vad viata altfel, sa ma bucur de liniste si de cantecul pasarelelelor, de cantecul cocosilor din vecini, chiar si de suieratul trenului (calea ferata este la 3 km de noi ). 

Astfel ca, in iulie 2018, am inceput sa pictez prima mandala. Am petrecut foarte multe nopti pe youtube urmarind tutoriale, incercand tot felul de instrumente,am investit foarte mult  pentru a le testa.  Mare bucurie am trait cand am vazut ca oamenii sunt incantati si atrasi de ce fac, am prins curaj si am continuat. Am intalnit foarte multi oameni binevoitori, am intalnit si obstacole si am invatat multe lectii. 

Astfel ca astazi, pictez mandale pe orice suport – panza, lemn, portelan, ceramica, piatra, piele, etc.

Pentru mine, mandale inseamna viata, inseamna culoare, inseamna eliminarea blocajelor energetice,o mandala cu care rezonezi ajuta chiar si la trezirea energiei Chi, iti incanta privirea si cu siguranta iti aduce o stare de bine.

Mandalele poarta energiile creatorului, iar eu imi doresc sa transmit energia mea pozitiva tuturor celor care cumpara produsele mele. Impreuna putem concepe o mandala in nuantele dorite de tine, exact asa pentru sufletul tau sau un cadou minunat pentru cineva drag.

Pe mine ma gasiti aici  https://ad-dots.ro/ sau aici https://www.facebook.com/AD.Dotsandmore oricand, gata sa va raspund .cu toata inima.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns