You are currently viewing Tips and tricks WAHM – Despre Pilonii de conținut cu Dana Huiban, social media manager

Tips and tricks WAHM – Despre Pilonii de conținut cu Dana Huiban, social media manager

“Adevărul este că, fie:
– nu ai încă o nișă stabilită
– nu ai încă niște piloni ai conținutului
Pilonii conținutului sunt subiecte principale de conținut pe care le postezi în mod regulat ca să comunici mesajul și valorile brandului tău. Aceștia sunt, dacă vrei, fundația pe care îți construiești prezența, aici în online dar și relația cu urmăritorii.
Ca să poți identifica proprii tăi piloni de conținut, ar trebui să alegi între 3 și 5 subiecte despre care vrei să vorbești pe contul tău.
Odată identificate, îți va fi mult mai ușor sa creezi o strategie de conținut și, cu siguranță, nu vei mai rămâne în pană de idei. 😇
Îți las mai jos câteva exemple de piloni de conținut pentru contul tău:
– de educație: răspunde la întrebarea: cum să, oferă tutoriale și ghiduri practice.
– vânzare de produs: recomandare de produse, studii de caz cu clienți mulțumiți, lansări ale produselor noi, informații despre reduceri și oferte speciale.
– de amuzament: meme, din culise.
– de interacțiune cu urmăritorii tăi: stickere cu poll în stories, quiz, postări care se finalizează cu o întrebare pentru audiența ta.
– de motivație: îți spui povestea ta, citate motivaționale.
Sper că-ți este mai clar acum și că-ți va fi mai ușor pe viitor să creezi conținut pentru contul tău.✨
Cât despre nișă, vom vorbi altă dată… până atunci stai pe aproape, dacă tot vorbim de piloni de conținut, te invit să identifici în următoarea postare care este unul dintre pilonii mei de conținut. 😁

Dana Huiban, social media manager
www.facebook.com/haine.lidia

 

*Inaugurăm topicurile TIPS AND TRICKS pe teme de interes pentru comunitatea WAHM. Aceste sesiuni vor fi postate pe grup MARȚI.
Le mulțumim colegelor care oferă îndrumare!
**Dacă doriți să propuneți o temă, să prezentați un subiect și să îndrumați persoanele interesate, îmi puteți scrie, vă întâmpin cu drag!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor