You are currently viewing Tips and tricks WAHM – Despre reel-uri WOW, cu Natalia Dogaru, Social Media Specialist

Tips and tricks WAHM – Despre reel-uri WOW, cu Natalia Dogaru, Social Media Specialist

😕 “Știi? Parcă m-am cam săturat să tot văd reel-uri atât de artificiale, aș vrea să văd mai multe reel-uri autentice!”
Asta mi-a spus, ieri, o cunoștință, când vorbeam despre conținutul video în general și despre estetică, care pentru fiecare e diferită.
Și s-a aprins un beculeț. 💡
Un client e mult mai predispus să cumpere de la tine dacă paginile tale de social media sunt umane. Dacă reprezintă mult mai mult decât, pur și simplu, produsele sau serviciile pe care le vinzi.

Totodată, clipurile naturale și autentice te ajută extrem de mult în a-ți face brand-ul mai uman, dar și să construiești o relație de încredere între brand-ul tău și publicul țintă. 🤯
❤️ Așadar, ar trebui să ne concentrăm pe crearea de conținut care să reflecte viața reală, să arate imperfecțiunile care ne fac umani.

Astfel, putem transforma fiecare postare într-o fereastră spre sufletul brand-ului, invitând consumatorii nu doar să vadă, ci să simtă și să se conecteze. Acesta este secretul pentru a transforma simpli spectatori în adevărați clienți.

Dar totuși… cum? 👀
Ei bine, facem asta creând reel-uri sub forma unei convorbiri pe FaceTime. Iei telefonul, dai play și te comporți ca și cum ai vorbi către un prieten, nu către, practic, oameni cu care nu ai vorbit niciodată.

În momentul în care vor ajunge să te cunoască, vor începe să aibă încredere în brand-ul tău. Iar atunci când va exista încredere, vor ajunge să cumpere de la tine. 🥳

👀 Tu ce reel-uri ai creat și le consideri top? Hai să vedem și să analizăm de ce a mers bine și ce putea face să meargă și mai bine în comentarii.

Mulțumim, Natalia Dogaru, Social Media Specialist ♥️♥️♥️
www.facebook.com/sketchandcreate/

*Inaugurăm topicurile TIPS AND TRICKS pe teme de interes pentru comunitatea WAHM. Aceste sesiuni vor fi postate pe grup MARȚI.
Le mulțumim colegelor care oferă îndrumare!
**Dacă doriți să propuneți o temă, să prezentați un subiect și să îndrumați persoanele interesate, îmi puteți scrie, vă întâmpin cu drag!

1 persoană recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor