You are currently viewing #chipulnevăzutalantreprenoriatului — Alexandra — Amintiri de Pus în Ramă

#chipulnevăzutalantreprenoriatului — Alexandra — Amintiri de Pus în Ramă

“Când mi-a propus Elena sa vorbesc despre Chipul Nevăzut al Antreprenorului, am avut instant în minte imaginea mea împachetând coletele, dar și pregătirea comenzilor (plasate pe ultima sută de metri) după miezul nopții.

Știți voi: copil de spălat, culcat, citit povesti 😅
Cea mai mare frustrare a mea este că de puține ori reușesc să fotografiez ceea ce fac. În special coletele de noapte. Lumina artificială nu mă ajută deloc și multe tablouri rămân nepozate. 😁

Legat de succes… Nu cred că mi-am dorit niciodată succesul suprem, deși vreau să fac multe lucruri/proiecte, nu le vreau pentru succes/bani, le vreau pentru mine.

Poate sună egoist, dar crearea acestor amintiri mă ajută atât de mult să fiu în versiunea mea cea mai bună, încât nimic nu mai contează.

Pe lângă toate aceste lucruri, nici nu vreau să scot amintiri pe bandă rulantă doar ca să am cantitate. Pentru mine contează calitatea, unde fiecare comandă este unică, încărcată cu multe amintiri și gânduri sincere. Le tratez serios și îmi doresc să arate fix cum eu mi-aș dori să primesc.
Și, pentru că nu este niciodată totul roz, încrederea mea în oameni este atât de mare, încât mi-am luat “țeapă” de câteva ori, dar am primit înapoi prin alte lucruri și doar m-am supărat pe moment.

Cea mai încărcată și solicitantă perioadă pentru mine este de sărbători. Atunci chiar trebuie să ai o strategie bine pusă la punct și să îți iei câteva zile în plus pentru realizarea comenzilor. În această perioadă firmele de curierat, dar și tipografia cu care lucrez sunt foarte solicitate și, cum depind de ei, am nevoie de zile extra pentru pregătirea comenzilor.

Ca o concluzie pe care am conturat-o de mulți ani: Pentru mine nu exista clienți, există protagoniști. Iar protagoniștii au povești și amintiri unice. Trebuie doar să le păstrăm cât mai vii, iar pentru asta sunt aici.

Cu recunoștință,
Alexandra”

Autoare Alexandra Stanciu Aeleni
Proiect AMINTIRI DE PUS IN RAMA

“Chipul nevăzut al antreprenoriatului”, așa cum l-am denumit noi referindu-ne la second thoughts, însingurare, temeri, sindromul impostorului etc., este un proiect care invită la vulnerabilitate și reflecție.
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor